Wol Çemberleriyle Kendinizi Ve Networkünüzü Geliştirin

    Working Out Loud (WOL), sizi daha etkin, fırsatlara erişimi artmış ve daha iyi hisseder bir hale getirmeyi başaran bir yolla, bu içsel ihtiyaçlarınıza erişmede yardım etmeyi amaçlıyor. WOL Türkiye Lideri Şebnem Maier, onlarca şirketin yeni işe doğru yolculuğunda eksik çarkları tamamlayan, onları harekete geçiren bireylerin gelişimine inanılmaz katkılar sağlayan bu metodu anlatıyor. WOL nedir? Nasıl uygulanır? Haydi birlikte keşfedelim!

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    Şebnem Maier, Working Out Loud metodununun kurumlarda kullanılması, insan kaynakları ve inovasyon süreçlerine adaptasyonu için yetkili dünyadaki sayılı koçlardan olup, Türkiye'nin ilk ve tek lisanslı koçudur. 

     

    Robert Bosch GmbH bünyesindeki Bosch Connected Industry biriminde bir taraftan endüstri 4.0 çerçevesinde dijital dönüşümü desteklerken, diğer taraftan WOL Co-Creation girişimi ile çalışanların networkler kurarak insan merkezli sonuçlara ulaşmasına katkıda bulunmaktadır.

     

    WOL metodunu kurumsal olarak ilk uygulayan ve metodun yaratıcısı John Stepper ile metodu ve uygulama alanlarını geliştiren ekibin de bir parçası olan Şebnem Maier, bu ekiple birlikte 2019 yılında takım dalında  Almanya'da "Xing New Work" ödülünü kazanmıştır.

     

    Şebnem Maier, İzmir Kız Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. Robert Bosch GmbH de satışta yöneticilik görevinde çalışan Şebnem, networklerde çalışma, geleceğin çalışma metodları ve WOL hakkında gerek Almanya'da, gerekse uluslararası etkinliklere konuşmacı olarak katılarak deneyimlerini paylaşmaktadır. 

     

    Bunlarla birlikte kurucusu olduğu "Şebnem Maier Consulting - Network.Share.Grow" adlı  şirketinin sunduğu ayrıcalıklı ve inovatif hizmetlerini Türkiye'de gururla sunmaktadır. 





    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.