Milyon Kadına Mentor Programı Menti Deneyimi: Gökçe Ceylan

 Milyon Kadına Mentor programımızın Mentilerinden sevgili Gökçe Ceylan ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. İlham dolu röportajımızı sakın kaçırmayın!!

Mentorluk Programınızı Saydırarak Milyon Kadına Mentor Hareketine Destek Verin!

Var olan mentorluk programınızı saydırarak Milyon Kadına Mentor programına nasıl katkı sağlayabileceğinizin, saydırmanın koşullarının ve daha nice ayrıntısının ilgi çekici bir anlatım ile bahsedildiği bu öğretici yazımız için keyifli okumalar dileriz! 

Milyon Kadına Mentor Programı Menti Deneyimi: Hilal Karamancıoğlu

Milyon Kadına Mentor programımızın Mentilerinden sevgili Hilal Karamancıoğlu ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. İlham dolu röportajımızı sakın kaçırmayın!!  

Milyon Kadına Mentor Programı Menti Mentor Deneyimi: Dilek Karaca Bali & Beyza Berfin Kumaş

Milyon Kadına Mentor Programı mentorlarından İstanbul Blockchain Women Derneği üyesi Dilek Karaca Bali'nin ve mentisi Beyza Berfin Kumaş'ın deneyimlerini öğrenmek için bu yazıyı okuyabilirsin.

Milyon Kadına Mentor Programı Menti Deneyimi: Ayşe Tosun

 İstanbul Üniversitesi Matematik bölümü 4. sınıf öğrencisi ve mentimiz olan Ayşe Tosun'un yıldönümümüzde yaptığı paylaşımı okumak ister misin? Milyon Kadına Mentor programını bir de mentimizin ağzından dinlemek istiyorsan haydi gel başlayalım!

Eşitlik Araştırmasının Sonuçları Açıklandı

İş hayatında kadının potansiyelini harekete geçirmek için çalışan BinYaprak'ın, Xsights işbirliğiyle yaptığı kadın ve istihdam konulu araştırma, kadınlarla erkeklerin ne kadar farklı düşündüklerini ortaya koydu. Kadınların %71'i ekonomik bağımsızlıkları için çalışmak istediklerini belirtti.