Polonya'da Esnek Çalışma: Yöneticilikten Çıraklığa

Kariyerinde ilerlemişken, tekrar stajyer olmaya hazır mısınız? Acaba nasıl olur, iş bulabilir miyim, bütün çevrem burada derken bir bakmışsın Polonya'dasınız! Artık 9-6 mesaisi yok, eski bildiğin işiniz yok ve esnek çalışıyorsunuz. Bu mucizeyi gerçekleştiren Sevilay Selecki'yle macerası hakkına bir röportaj yaptık. Detayları yazıda!

Londra'da Esnek Çalışma: İki Buçuk Saatinizi Nasıl Alırdınız?

Trafikte, evde, işte, Londra'da? DAN Global Müşteri Yöneticisi Hale Bozkurt, Londra'da esnek çalışmaya geçiş sürecini BinYaprak'ta anlattı.

Raydan Çıkmak ya da Çıkmamak: Bir SEO Danışmanının Esnek Çalışma Deneyimi

Begüm, part-time girişimci ve SEO danışmanı. Şimdilerde dijital göçebeliği deneyimliyor. Network edinme, homo-economicus olma ve tüm rayda kalma deneyimlerini bizimle paylaştı!

Optdcom İş Geliştirme ve Strateji Müdürü Özge'den Esnek Çalışma Önerileri

Hadi, bu ayki röportajımızda, Optdcom İş Geliştirme ve Strateji Müdürü Özge'nin, her gün Sezen Aksu'nun "Yeniden Sev" şarkısı ile başlayan esnek çalışma rutinine birlikte konuk olalım!

Silikon Vadisi'nde Uzaktan Çalışma Deneyimleri

Uzaktan çalışma sistemini daha duyulmamışken deneyimleyen ve bugün bu sisteme çözüm getiren Seri Girişimci, Silikon Vadisi'nde 3 Startup ve RemoteTeam.com CEO & Kurucusu Şahin Boydaş deneyimlerini ve uzaktan çalışmanın geleceğini BinYaprak'ta paylaştı!

Güney Asya' dan Avrupa' ya Dijital Göçebelik Deneyimleri

Sizce hangi ülkeler dijital göçebelik için daha uygun, dijital göçebeler hangi etkinlikleri mutlaka takip etmeli? Rimuut İş Geliştirme Yöneticisi Zeynep Gabralı, cevapları BinYaprak' la paylaştı!

Londra'da Esnek Çalışma: SEO Analisti Yağmur Şimşek

Pandemi bizi gerçekten durdurabildi mi? Bu süreci fırsata çeviren girişimci ve SEO Analisti Yağmur Londra'ya yerleşme serüvenini BinYaprak' la paylaştı. Keyifli okumalar !

Çocuk Kahkahalarına Özlemle Evden Çalışma Deneyimleri

Bilge Oş, kendini çocuklara adamış bir öğretmen, yoga eğitmeni ve bir anne. Ben kendisinin çiçeği burnunda evden çalışma deneyimlerini onun güzel sesinden dinledim, aynı ruhu yansıtmak ümidiyle de sizler için kaleme aldım.

İllüstratör Dilem Serbest'in Renkli Esnek Çalışma Deneyimleri

Kişiliği, oyuncakları ve çizimleriyle rengarenk bir kadının çalışma ortamındayız. Bu röportajımızda Koronavirüs öncesi ve sonrası evden çalışma deneyimleriyle illüstratör ve oyuncak toplayıcısı Dilem Serbest'i dinledik.

Uzman Psikolog İpek Gökozan ile Evden Çalışma Üzerine Röportaj

Uzman Psikolog İpek Gökozan, koronavirüs pandemisi ardından hayatımıza giren #Evdekal hareketinin bireyler üzerindeki etkisini BinYaprak için değerlendirdi. Röportaj detayları için hadi yazının devamına!

Esnek Çalışma Deneyimleri: PwC Hollanda Creative Advisor'ı Murat Eren ile Röportaj

İş hayatındaki motivasyonu artırmak için rutini kırmanın önemine inanan Murat Eren, Amsterdam'da PwC'nin merkez ofisinde gözlemlediği esnek çalışma deneyimlerini bizlerle paylaştı.

Co-Working Alanında Çalışanlara Tavsiyeler

21.yüzyıl ile yeni nesil bir ofis hayatı bizi bekliyor! Peki bu düzende nasıl hayatta kalabiliriz? Okuyalım, görelim...

Microsoft'ta Esnek Çalışma: Orta Doğu ve Afrika İK Müdürü Kemal Özel ile Röportaj

Aidiyet hissinden, iş takibine rol model olan ve en önemlisi çalışanına "ben sana güveniyorum" diyebilen Microsoft Türkiye'de esnek çalışma sistemini Orta Doğu ve Afrika İnsan Kaynakları Müdürü Kemal Özel'den dinledik. Detaylar yazının devamında!

Eşofmanla Çalışma Devrimi: Freelancer Ziyahan Çetin ile Röportaj

On senelik çalışma deneyiminin ardından kendi işinin patronu olan Görsel İçerik Üreticisi, Fotoğrafçı ve Videographer Ziyahan Çetin ile esnek çalışma üzerine samimi bir röportaj yaptık. Ziyahan'ın eşofmanla çalışma devrimi ve freelance çalışma önerileri yazının devamında!

Vodafone'da Esnek Çalışma

Teknolojiyi toplumun iyiliği için kullanan ve daha iyi yarınlar için geleceği şekillendiren Vodafone'lularla tanışın. Hepsi iyilik için yenilik peşinde koşan in...

Esnek Çalışma Deneyimleri: Mars Gıda Avrupa Bölge Pazarlama Müdürü Ceren Tarsus ile Röportaj

Zaman ve mekan kavramları değiştikçe, esnek çalışmak bir lüks değil mecburiyet haline gelecek. Bu kez uzaktan çalışma deneyimlerini Londra'da yaşayan Ceren Tarsus'tan dinledik. Cevaplar yazının devamında!

Esnek Çalışma Deneyimleri: Murat Orçun Kaplan ile Röportaj

Esnek çalışma bir ütopya mı? Ford Otosan ekip liderlerinden Murat Orçun Kaplan ile kurumsal firmada esnek çalışma sistemi üzerine bir röportaj yaptık. Cevaplar yazının devamında!

Esnek Çalışma Deneyimleri: LinkedIn Tüketici Destek Uzmanı Irmak Gough ile Röportaj

Dublin'de görev yapan Irmak'a esnek çalışma deneyimlerini sorduk. İşini iyi yapan kişinin çalıştığı yerin çok da önemli olmadığını düşünen Irmak'ın cevapları yazıda!

Esnek Çalışma Deneyimleri: Visa Proje Yöneticisi Seçil Ural ile Röportaj

Visa Proje Yöneticisi sevgili Seçil Ural ile esnek çalışma deneyimleri üzerine samimi bir röportaj yaptık. Detaylar yazıda!   1) Kısaca kendinizi tanıtır m...

Allianz Türkiye Esnek Çalışma Deneyimleri: Serpil Özbucak Civil ile Röportaj

Allianz Türkiye Sağlık Sigortaları bölümünde çalışan sevgili Serpil Özbucak Civil ile esnek çalışma deneyimleri üzerine samimi bir röportaj yaptık. Detaylar yaz...