Bir Bilimsel Araştırma Kuluçka Merkezi: Labredoor

Yeni fikirleriyle girişimde bulunmak isteyen, birlikte öğrenip birlikte üretmek isteyen, gönüllülük esasına dayalı bir topluluk olan Labredoor'u yeni fikirlerle buluşmak, üretmek, girişim yapmak isteyen herkes için tanıttık. Keyifli okumalar! 

Girişimcilik Bir Yönetim Metodolojisidir!

Aşırı yoğun belirsizlik ve kaos ortamı içinde bir ürün veya hizmet geliştirmeyi hedefleyen girişimcilik, öngörülen bir ortamda var olan işi büyütmeyi hedefleyen yol geliştirme haritalarından farklı bir strateji gerektiriyor. 

Bir Fikrim Var! Nasıl Başarılı Olabilirim?

Girişimciliğe adım atmak ve başarılı olmak için olmazsa olmaz kriterleri yazdık. Keyifli okumalar!

İnkübasyonlar

İhsan Elgin'in kaleme aldığı girişimcilik özelindeki serimizin ikinci yazısında sizler için kuluçka merkezlerinden ve hızlandırma programlarından bahsediyoruz. Keyifli okumalar!

Ürün değil, İş Geliştiriyoruz

İhsan Elgin'in kaleme aldığı girişimcilik özelindeki bu serinin ilk yazısıyla sizlerleyiz. Keyifli okumalar!

Yeni Normalde Girişimcilik

Yeni normal nedir? Pandemi sürecinde hayatımıza giren bu kavram biz girişimciler için ne ifade etmeli? Bu yeni normale nasıl adapte olabileceğiz? Bütün sorularınıza yanıt almak için bu ilham dolu ve rehber niteliğindeki yazımızı hemen okuyun! 

Kadın Girişimcilere Hibe Desteği

Bir iş fikriniz var; fakat yeterli finansal desteği mi bulamıyorsunuz? Sektör gözünüzü mü korkutuyor? Artık Türkiye'de de kadın girişimci olmak hiç olmadığı kadar kolay. Nasıl mı? KOSGEB Girişimcilik Destek Programı sayesinde. Keyifli okumalar!

Malzeme Mühendisi Ne Yapar?

STEAMWIN Kadınları yayınında Sabancı Üniversitesi Asst. Profesör, Surgitate Kurucusu Özge Akbulut'u ağırladık. Malzeme mühendisliğini merak edenler buraya!

Derya Türkkorkmaz ile Sahil Kasabasında Otel İşletme Hayali

Masal gibi bir hayal kurarken başına gelen türlü olumsuzluk ve zorlukla başa çıkan Derya Büyükkorkmaz’ın tecrübelerini canlı yayında kendisinden dinledik.