Ceylan Nehir Metin Karaduman ile İlham Röportajı

 Avustralya'nın  Melbourne kentinde  kanser ilaçları geliştirme üzerine çalışan biyoteknoloji şirketi Telix Pharmaceuticals'da Project Manager olarak görev alan Ceylan Nehir Metin Karaduman ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar!

İlaçta Kariyer: Global Kariyer Fırsatları

İlaçta Kariyer Çok İyi Gelecek dedik ve global kariyere sahip liderlerden çok değerli tüyolar aldık! İlaç sektöründe global bir kariyer için izlenmesi gereken yol nasıl olmalı diye düşünüyorsanız haydi okumaya!  

İlaçta Kariyer: Değişen Dönüşen Yetkinlikler

'İlaçta kariyer çok iyi gelecek!' diyerek başladığımız bu yoldaki ilk söyleşimizde ilaç sektörünün hızla değişen dönüşümlere nasıl uyum sağladığını ve değiştiğini konuştuk. İlaç sektöründeki yenilikler ve değişen yetkinlikler için haydi okumaya!  

Kaniye Onat ile İlham Röportajı

Kaniye Onat kimdir? Uzun yıllar ilaç sektöründe bulunan ve bu sektörde farklı pozisyonlarda yer alan Kaniye Onat ile ilham dolu röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar! 

Ece Kaşıkçı ile İlham Röportajı

Ece Kaşıkçı kimdir? Bristol Myers Squibb'de Üst Düzey Yönetici olan Ece Kaşıkçı ile ilham dolu röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar! 

Umay Şaplakoğlu ile İlham Röportajı

Cytiva firmasında Chief Digital Officer olarak çalışan Umay Şaplakoğlu ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızda keyifli okumalar dileriz. 

İlaçta Kariyer: Nurcan Bilge ile Röportaj

Nurcan Bilge kimdir? Nurcan Bilge ile ilham dolu bir röportaj gerçekleştirdik. Nurcan Bilge bizlere yaptığı işini ve bu işi yaparken nelerden ilham aldığını anlattı. İlaçta kariyer yolculuğunuz için sizlere ışık tutacak bu yazımızı kaçırma. Keyifli okumalar!

Ekin Kimya "İlaçta Kariyer Çok İyi Gelecek" Rana Sanyal ile Röportaj

"Sevdiğimiz işi bulmak için özel bir çabaya girmemize gerek yok. Yapmayı seçtiğiniz işte çok çalışıp başarılı olursanız, o işi yaptığınız için zaten mutlu olursunuz." Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Teknolojileri Merkezi müdürü ve RS Research kurucusu Prof. Dr. Rana Sanyal ile gerçekleştirdiğimiz röportajımız sizlerle. Keyifli okumalar!

Ekin Kimya “İlaçta Kariyer Çok İyi Gelecek” S. Buket Hekiman Bayraktar ile Röportaj

'Ülkemizde de süregelen çeşitli girişimler ile İlaç Mühendisliği yüksek lisansının işlerlik kazanmasını diliyor, geleceğin sanayi eczacıları için çok kıymetli bir uzmanlık dalı olacağına inanıyorum.' İlaç Sektörü'nde Kariyer'e dair Buket Hanım ile yaptığımız röportaj dileriz sizlerin de ufkunu açar, keyifli okumalar...

Vildan Kortan ile İlaç Sektörü Üzerine Sohbet

Bristol Myers Squibb firmasında Harici Laboratuvar Operasyonları Stratejisi ve Yönetimi Başkanı sevgili Vildan Kortan ile gerçekleştirdiğimiz röportajımızda keyifli okumalar dileriz. 

İlaç Sektöründe Kariyer; Tanju Cepheli ile Röportaj

BASF Türkiye Satış ve Endüstri Bölüm Yöneticisi Tanju Cepheli ile ilaç sektöründe deneyimleri üzerine kısa bir röportaj yaptık. Haydi okumaya!