Getir İlham Buluşmamız - Safety Excellence Manager Ayşe Akın Dönmez ve Franchise Onboarding Executive Tuğçe Gül Bizlerle

Milyon Kadına Mentor ailemizin üçüncü fiziksel buluşması Getir ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleşti. Konuşmacılarımız mentorluğun önemli yönlerini paylaşırken, Safety Excellence Manager Ayşe Akın Dönmez ve Franchise Onboarding Executive Tuğçe Gül'ün kariyer yolculuğunu dinleme şansına sahip olduk. Mentorluğun temel unsurlarından bahsederken mentor olmak isteyenler ve menti olma sürecinde yer almak isteyenlere değerli bakış açılarını sundular.

Bu değerli buluşmayı kaçırdıysanız hiç üzülmeyin, buluşmanın tüm detaylarını ve önemli noktaları bu yazımızda sizler için derledik. Keyifli okumalar! 

İlham Röportajları: Cansu Öztürk

CamspusWIN Academy mezunlarımızla ilham röportajlarımıza devam ediyoruz. Bu yazımızda Sevgili Cansu bizimleydi. Keyifli okumalar! 

ENERJİSA İlham Buluşmamız - Sürdürülebilirlik Başkanı Ebru Taşçıoğlu ve İnsan ve Kültür Başkanı Yakup Aydilek Bizlerle

İstanbul'da Milyon Kadına Mentor ailemizin ikinci fiziksel buluşması kurucu ortaklarımızdan Enerjisa ev sahipliğinde gerçekleşti. Konuşmacılarımız mentorluğun önemli yönlerini paylaşırken, Enerjisa Sürdürülebilirlik Başkanı Ebru Taşçıoğlu ve Enerjisa İnsan ve Kültür Başkanı Yakup Aydilek'in kariyer yolculuğunu dinleme şansına sahip olduk. Mentorluğun temel unsurlarından bahsederken mentor olmak isteyenler ve menti olma sürecinde yer almak isteyenlere değerli bakış açılarını sundular.

Bu değerli buluşmayı kaçırdıysanız hiç üzülmeyin, oturumun tüm detaylarını ve önemli noktaları bu yazımızda sizler için derledik. Keyifli okumalar! 

Geleceği Şekillendirmek İçin Birlikte Adım Atalım: Insider'ın 100 Sorumluluk Projesi

Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaştığımız bu önemli dönemde, destekçilerimizden Insider ve çalışanları, dijital uzmanlıklarını kullanarak, ülkemizin kalkınmasına değer katabilmek adına 100 sosyal sorumluluk projesini başlattı. 

İlk Türk Kadın Diş Hekimi: Ferdane Bozdoğan Erberk

Kadınların hikayelerini paylaşan, "Deneyim paylaşınca güzeldir" inancıyla çalışan BinYaprak ailesi olarak, 29 Ekim'de BinYaprak Hikaye Hasadı Hareketini başlattık. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına kadınların hikayelerini hediye etmek için çıktığımız Hikaye Hasadına, ilklerin hikayeleri ile devam ediyoruz. 

İlk Türk Kadın Büyükelçi: Filiz Dinçmen

"Kadınlar daha uzlaşmacı, ikna edici, etkili olabiliyorlar. Bunun faydasını gördüm"

Kadınların hikayelerini paylaşan, "Deneyim paylaşınca güzeldir" inancıyla çalışan BinYaprak ailesi olarak, 29 Ekim'de BinYaprak Hikaye Hasadı Hareketini başlattık. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına kadınların hikayelerini hediye etmek için çıktığımız Hikaye Hasadına, ilklerin hikayeleri ile devam ediyoruz. 

Uluslararası Öğrenci Gözünden STEM: En Güzel Keşfim!

Türkiye'ye yabancı öğrenci olarak gelen Iroda Oripova STEM ile tanışması ve bu sürecini anlatan çok güzel bir yazı hazırladık. Keyifli okumalar.. 

STEM Nedir, Ne Değildir?

Havva Öğretmen'in STEM nedir sorusuna cevap verdiği ve değerli STEM yolculuğunu paylaştığı yazımız sizinle. Keyifli okumalar! 

STEM Her Yerde!

STEM hayatın her alanında ışık olmaya devam ediyor. Gelin en güzel hikayelerden birini şimdi paylaşalım! 

İlk STEM Yolculuğum

STEM, öğrencilerin ürün oluşturduğu bir programdan çok daha fazlası olduğunu öğreniyoruz, keyifli okumalar!

Betül Çoban ile İlham Röportajı

CampusWIN Academy liderlerimizden Kübra Takcı ve Sevilhan Odabaşı'nın değerli hocaları Betül Çoban ile yaptıkları röportaj sizinle. İlhamla kalın, keyifli okumalar! 

STEM Dolu Bir Yıl

STEM öğretmenlerinden Dilek Abay STEM ile tanışma hikayesini ve yolculuğunu anlattı. Keyifli okumalar...

Yetki Ötesi Lider: CampusWIN Akademi Mezunlarımızdan Buket Gençaydın ile Tanış!

Üniversite yıllarını liderlik becerilerini fark yaratarak ve yetkinin ötesinde liderlik yaparak geçirmeye ne dersin? Buket'in deneyimlerinin sana ilham olmasını diliyoruz!  

Binyaprak İlham Röportajları: Güler Yıldırım

İçimizden bir hayat hikayesi okumak her zaman bize yol gösterici olmuştur. Bu röportajımızda sevgili Güler Hanım bizlere ilham oluyor, yol gösteriyor. Keyifli okumalar!

Milyon Kadına Mentor Mayıs Ayı Gelişmeleri

Milyon Kadına Mentor mayıs ayı gelişmelerinden haberdar olacağınız yazımız sizinle. İlhamla kalın, keyifli okumalar!

STEM Hikayem

STEM dışardan bakıldığında çok güzel içine girip parçası olduğunuzda ise daha da güzeldir. Hikayeyi ilk ağızdan dinlemenin keyfini çıkarın! 

Yetki Ötesi Lider: CampusWIN Akademi Mezunlarımızdan Dr. İnci Aydemir ile Tanış!

Üniversite yıllarını liderlik becerilerini fark yaratarak ve yetkinin ötesinde liderlik yaparak geçirmeye ne dersin? İnci'nin deneyimlerinin sana ilham olmasını diliyoruz! 

21. Yüzyıl Eğitim Anlayışı STEM

 Bilime önemli katkılar sunan STEM hakkında daha fazla bilgiye sahip olun!

STEM Öğretmeni Olmak

STEM öğretmenlerinden Semra Hardal'ın STEM ile tanışma yolculuğunu, ve kendisinin gözünden STEM'i okuyacağımız güzel bir yazı derledik. Keyifli okumalar...  

Geleneksel Eğitim Anlayışıyla Yetişen Bir Matematikçinin STEM ile Tanışması Hakkında

STEM dokunduğu her hayatı değiştirme gücüne sahip. Yaşayanlardan dinlemenin güzelliği ise bir başka. Keyifli Okumalar!