Getir İlham Buluşmamız - Safety Excellence Manager Ayşe Akın Dönmez ve Franchise Onboarding Executive Tuğçe Gül Bizlerle

Milyon Kadına Mentor ailemizin üçüncü fiziksel buluşması Getir ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleşti. Konuşmacılarımız mentorluğun önemli yönlerini paylaşırken, Safety Excellence Manager Ayşe Akın Dönmez ve Franchise Onboarding Executive Tuğçe Gül'ün kariyer yolculuğunu dinleme şansına sahip olduk. Mentorluğun temel unsurlarından bahsederken mentor olmak isteyenler ve menti olma sürecinde yer almak isteyenlere değerli bakış açılarını sundular.

Bu değerli buluşmayı kaçırdıysanız hiç üzülmeyin, buluşmanın tüm detaylarını ve önemli noktaları bu yazımızda sizler için derledik. Keyifli okumalar! 

Basın Bülteni

Milyon Kadına Mentor hareketi şimdi de genç kızlarımızın hayatına dokunmak için harekete geçti! 

Mentor - Menti Rol ve Sorumlulukları Nelerdir?

Mentor ve mentii ilişkisinde her iki tarafında rol ve sorumlulukları bulunmaktadır. 

Mentor - Menti | İlk Görüşmede Nelere Dikkat Edilmeli?

Her ilişkinin başlangıcı çok önemlidir. Bu sebeple mentorunuz/mentiniz ile gerçekleştireceğiniz ilk görüşme, ilişkinizin nasıl şekilleneceği ve sürecin nasıl ilerleyeceği konusunda belirleyici olacaktır. 

Mentorluk Nedir? Mentor - Menti Kimdir?

 Mentorluk alanındaki en önemli akademisyenlerden David Clutterbuck, mentorluğu şu şekilde tanımlar: "Mentor, mentinin sahip olduğu bilgeliği keşfetmesi için kendi bilgeliğini ortaya koyan kişidir." Mentor kime denir birlikte bakalım. Keyifli okumalar!

Milyon Kadına Mentor: Evrim Yerli ile Mentorluk Eğitimi

Milyon Kadın Mentor programımızı duydun mu? Verilen eğitimleri kaçırmış olabilirsin. Biz senin için ihtiyacın olan her şeyi yazdık. Bir sonraki etkinliklerimize bekleriz! İlham dolu okumalar... 

"Michelangelo Fenomeni" Bölüm 2: Karşı Cinse Mentor Olmak

Michelangelo fenomeni ile mentorların, mentilerinin içlerinde sakladıkları en iyi benliklerini nasıl serbest bırakabileceklerini burada paylaşmıştık. Sırada karşı cinse mentor olmak var...

Mentor Ve Mentilik Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Mentor ve Mentilik Hakkında Bilinmesi Gerekenler' nelerdir? Merak ediyorsan doğru yere geldin! Bahar Moralıgil Kağıtçıbaşı, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme ...

Mentorlük Nedir, Neden Önemlidir

Melek Pulatkonak ile #mentorluk üzerine bir video hazırladık. Dileriz #Kariyer ve #gelişim sürecinizi planlarken bu video size fayda sağlar. 

"Michelangelo Fenomeni" Bölüm 1: Mentinin İçindeki Gerçek Benliği Çıkarmak

Michelangelo Fenomeni nedir? Mentor - Menti ilişkisi ile ilgili neleri ifade ediyor? Bu konuyu öğrenmek için seni yazıya davet ediyoruz!

Mentorlukta Hedef Koyma Ustalığı

Mentor olarak etkin hedef koyma denince ne anlıyorsun? Hedef nasıl belirlenir? Mentinin hayallerine giden bu yolda 'iyi bir hedef koymanın püf noktaları'nı öğrenmek için doğru yerdesin!

Mentorün Deneyim Çantasının En Kıymetli Hazinesi: Etkin Sorular

İyi bir soru hayat değiştirebilir mi? Bizce evet! İyi bir mentorun hazinesi ya da gizli silahı iyi ve etkin sorulardır. Devamı yazıda!

Nasıl Daha İyi Bir Mentor Olunur?

Mentorluk sürecinde daha iyi sonuçlar alabilmen ve süreci daha verimli geçirebilmen için yapabileceklerine gel birlikte göz atalım.


İyi Bir Menti Olmanın İpuçları

İyi bir menti olmanın tüyolarını öğrenmek mi istiyorsun? Ayrıntıları, tecrübe edilerek paylaşılmış bu yazıda bulabilirsin!

Bir Mentora Sahip Olmanın Faydaları Nelerdir?

Hepimiz bir mentor sahibi olmamız gerektiğini biliyoruz ama tam olarak bize sağlayacağı faydaları biliyor muyuz? Gelin bu faydalar nelerdir birlikte bir bakalım!

Mentorluk İlişkisinde Mentinin Dikkat Etmesi Gerekenler Nelerdir?

Mentorunu buldun, yeteneklerini geliştirmek ve hedefine ulaşmak için mentorunla birlikte çalışmaya başladın. Peki bu ilişkide nelere dikkat etmen gerekiyor?

Doğru Mentor Nasıl Bulunur?

Bir mentora sahip olmak kadar, doğru mentora sahip olmak da bir o kadar önemli. Peki, doğru mentoru nasıl bulacaksın? Sorunun cevabı bu yazıda saklı!

Mentorluk İlişkisinde Mentorun Dikkat Etmesi Gerekenler Nelerdir?

Menti kadar mentorun da mentorluk ilişkisinde dikkat edeceği bazı hususlar ile bu ilişkiden alınacak karşılıklı fayda artırılabilir. Mentorun dikkat etmesi gerekenler yazımızda. Keyifli okumalar!

Mentorluk İlişkisinin Aşamaları Nelerdir?

Menti ve mentorun bir araya geldiği ilk görüşme itibariyle başlayan ilişkinin üç aşaması vardır. Gelin bu süreçleri birlikte inceleyelim!

Mentorluk Nedir?

Bir mentorum olsa kariyer yolculuğum farklı olurdu mu diyorsun? Bizce de! Doğru mentorla kariyer yolculuğun kesinlikle çok daha zengin olur!