Kullanıcı hesabı bağlantınız yok. Bu duyuruda bazı kullanıcı bilgileri bulunuyor ise doğru şekilde görüntülenmeyebilir.

    Milyon Kadına Mentor: Fiziksel İlham Verenler Buluşmamızda Unilever ile Birlikteyiz! 12 Mart saat 17:00'de Sizi Bekliyoruz. 🤗

    Milyon Kadına Mentor: Fiziksel İlham Verenler Buluşmamızda Unilever ile Birlikteyiz! 12 Mart saat 17:00'de Sizi Bekliyoruz. 🤗

    Sevgili ,

     

    Milyon Kadına Mentor ailemizin fiziksel buluşması için heyecanla geri sayımdayız🎉
     
    12 Mart saat 17:00'da gerçekleşecek ilham buluşmamızda, Kurucu Destekçilerimiz arasında yer alan Unilever Ailesinden Sibel Altekin ve Sevkan İlayda Dülger deneyimlerini bizlerle paylaşacak. İlham dolu bu sohbeti kaçırmayın!
     
    Unilever servisini kullanmak isteyen katılımcılarımız bu linkten binmek istediği konumu işaretleyebilirse gerekli bilgilendirmeleri ileteyeceğiz. 
     

      

    Birbirinden öğrenen topluluğumuzu bir araya getiren bu özel etkinliğe, sizleri, mentorluk-liderlik global kariyerler hakkındaki tüm sorularınızla bekliyoruz. 

     

    Fiziksel katılımla gerçekleşecek bu etkinliğimiz için kapasitemiz sınırlı olup, öncelik LCVsini tamamlayan katılımcılara verilecektir. 

     

    Milyon Kadına Mentor hareketine destek verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. 

     

    Sizsiz bir eksiğiz. 


    Milyon Kadına Mentor Ekibi 

     

    Not: Bu etkinlik sadece Milyon Kadına Mentor Kurucu Destekçilerimize, paydaşlarımıza, BinYaprak 1-1 mentorluk programına katılan mentorlarımıza ve mentilerimize açık olup, davetimiz kişiye özeldir. Takvim ve linke ulaşma konusunda sorun yaşarsanız, bize info@turkishwin.com adresinden bildirmenizi rica ediyoruz.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.