Genç Kadın Kariyer Günü

    • TurkishWIN’in, CampusWIN lider programındaki öğrencilerin bir sene boyunca aldıkları ilham ve tecrübeyi 100’den fazla üniversiteden 1500 kızkardeşiyle paylaşmak ve Dünya Kadınlar Günü’nü birlikte kutlamak hedefiyle yapılan Genç Kadın Kariyer Günü etkinliğinin dördüncüsü, bu sene “Yarın İçin Şimdi Harekete Geç” sloganıyla gerçekleşti. İş dünyasına atılmaya hazırlanan 1500 üniversite öğrencisi, iş dünyasının rol model isimleri ile bir araya gelerek, mesleki yolculuklarında ilham olacak tavsiyeler aldı.Ev sahipliği için Maltepe Üniversitesi'ne, deneyim ve ilham paylaşımları için 31 konuşmacımıza, hayal ortağımız şirketlere ve öğrenci kuluplerine çok teşekkür ederiz.

      BinYaprak | Süre 02:47 | İstanbul, 2018


    • Vizesiz Geziyorum'un kurucusu Aykut Aslantaş'ın keyifli başlangıç hikayesini ve yolculuk anılarını sakın kaçırmayın! Unutmayın, dünya sizi bekliyor!
      Aykut Aslantas, GroupM Türkiye Data ve Teknoloji Direktörü & Vizesiz Geziyorum Kurucusudur.7 senedir startup ve ajans tarafında dijital pazarlama alanında bir çok değerli yerel ve global marka ile çalıştıktan sonra şu anda GroupM Türkiye bünyesinde Data ve Teknoloji Direktörü olarak aktif iş hayatına devam etmektedir.
      2010 yılında bu yana tüm Dünya’da 35 Ülkede bulunan Google Developer Group Türkiye’de gönüllü olarak Digital Marketing çalışmaları yapmaktadır.
      2010-2011 yıllarında 2 yıl üst üste Mini MBA programını bitirmiş olup aynı zamanda Kalite Yöneticiliği ve İç Denetçilik uzmanlıkları yetkinliklerine sahiptir.
      2012 yılının Ekim ayında bilişim alanında Türkiye’nin önde gelen yayın evlerinden biri olan Pusula Yayınevi’yle birlikte SEO & SEM üzerine kitabı tüm kitapçılarda yer almıştır. 2015 Mayıs ayında ise Android Mutfağından Seçmeler kitabında App Store Optimization konusuna değinerek GDG Türkiye ile ilk kitabımız yayınlanmıştır.

      |Stay inspired and up to date on news - subscribe to our YouTube channel and follow us on Facebook and Twitter!

      SUBSCRIBE: http://bit.ly/TurkishWIN
      FACEBOOK: https://www.facebook.com/TurkishWINners
      TWITTER: https://twitter.com/turkishwin
      INSTAGRAM: https://www.instagram.com/officialturkishwin

      https://www.turkishwin.com

      About This Video: In this video, TurkishWIN presents another inspiring video with name of speaker! Hope you enjoy this video!

    • Emre Hayretçi, Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, iş hayatına serbest programcı olarak başlamış, kariyerine Koçbank’ta Internet Bankacılığı, Elektronik Ticaret ve Güvenlik Sistemleri üzerine projeler geliştirerek, Sistem Mühendisi olarak devam etti. Sektörün ilk İnternet Bankacılığı, Kart Ödeme Sistemleri ve Elektronik Ticaret projelerinde görev yaptı. İnternet güvenliği konularında çeşitli araştırmalar ve sistemsel iyileştirmeler gerçekleştirdi. 2001 yılında Accenture Almanya, Sistem Entegrasyonu ve Teknoloji bölümünde Danışman olarak çalışmaya başlayan Hayretci, 2006 yılına kadar Accenture’ın Almanya, Avusturalya, İsviçre, İngiltere, Singapur ofislerinde çeşitli dönüşüm projelerinde Teknik Mimar ve Proje Yöneticisi olarak görev yaptı. Aynı yıllarda Accenture’ın Asya’da kurulmakta olan offshore merkezleriyle Avrupa’daki müşterileri için çeşitli offshore uygulama geliştirme ve bakım programlarının başlatılmasına öncülük etti. 2006 yılında Türkiye’ye dönerek Accenture Finansal Servisler birimi için Sistem Entegrasyon ve Teknoloji birimini kurdu. Türkiye’de bulunduğu dönem içinde bankacılık ve telekominikasyon sektörlerinin öncü şirketlerinin büyük çaplı dönüşüm programlarında program yöneticiliği görevinde bulundu. Accenture Türkiye’nin Ankara Ofisini ve İzmir Yazılım Geliştirme Merkezlerini kuran Hayretci, 2008 yılından bugüne kadar Accenture Türkiye Teknoloji Biriminin Yönetici Ortağı ve Lideri olarak görev yapmaktadır. Program, Proje ve Servis Yönetimi eğitimleri veren ve TÜBİSAD ile Etik ve İtibar Derneği üyesi olan Emre Hayretci, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

    • Emlakjet Ceo'su Gizem Moral Kunter soruyor; "Sizin hayattaki varlık nedeniniz nedir?" Gizem'in ilham veren konuşmasını dinleyin!
      Gizem Moral Kunter, 20 yılı aşkın profesyonel iş hayatı geçmişine sahip Gizem Moral Kunter, lise eğitimini İzmir Amerikan Koleji’nde tamamladıktan sonra 1993-97 yılları arasında lisans öğrenimini Marmara Üniversitesi’nde Ekonometri bölümünde aldı. Profesyonel iş hayatına Türk Henkel pazarlama’da başlayan Kunter bu yıllar esnasında Yeditepe Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamladı. FMCG sektöründe elde ettiği 7 yıllık deneyimin ardından 2004 yılında Turkcell’de Stratejik Planlama görevine gelen Kunter, 11 yıllık Turkcell kariyerinde Stratejik Pazarlama yöneticiliği ardından Gnctrkcll Marka Yönetimi ve şirketin büyümesinde en önemli alan olan Mobil İnternet Ürün Yönetimi gibi çeşitli bölümlerin yöneticiliğini üstlendi.
      2015 yılında, Türkiye'nin en büyük internet yatırım şirketi ilab'in iştiraki yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’de CEO'luk görevine getirildi. Halen telekomünikasyon ve FMCG sektörlerindeki deneyimini; müşteri ihtiyacını doğru anlama, analitik düşünebilme ve stratejik pazarlama yetileriyle birleştirerek gayrimenkul sektörüne aktarmaktadır. Kişi ve kurumların varoluş sebepleri doğru anlama ve bunun üzerine tutku ile hizmet vermeye çalışmaları gerekliliğine inanan Kunter halen TurkishWIN ve ITU Çekirdek’de genç kadın ve genç girişimcilere mentorluk vermektedir. Aynı zamanda YenidenBiz, Vizyon 100 ve emlak sektörünün gelişimine destek vermek amaçlı kurulan GISP(Gayrimenkul için Strateji Platformu) aktif üyesidir.


    • Gülişan'ın Ordu ticaret lisesinden Ernst & Young denetim asistanlığına uzanan hikayesini dinleyin! Sansınızı kendiniz yaratın!
      Ordu'da 3 cocuklu bir ailenin kızı olan Gülüşan, ticaret lisesini bitirdi.Annesinin "hayattında keşkeyi kullanma. Yaşadığın herşeyin bir anlamı vardır. Geçmişinin geleceğinin önüne geçmesine izin verme" sözünü hayat mottosu yaptı.
      Süleyman Demirel Üniversitesinde okudu.İsmi az duyulmuş Anadolu üniversitelerinden mezun olduktan sonra iş bulma sürecinin zor olduğunu biliyordu.İyi bir denetçi olmak isteyen Gülüşan'ın hayatı Esas Sosyal ve İlk Fırsat Akademi ile tanışması ile değişti.İlk fırsat önümdeki en büyük engeli kaldırdı. Fırsat eşitsizliğinin önüne geçmesini sağlayarak hayallerine ulaşmak için sunulan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştı.
      Bugun Ernst & Young,Denetim Asistanı olarak çalışıyor.
      Stay inspired and up to date on news - subscribe to our YouTube channel and follow us on Facebook and Twitter!

      SUBSCRIBE: http://bit.ly/TurkishWIN
      FACEBOOK: https://www.facebook.com/TurkishWINners
      TWITTER: https://twitter.com/turkishwin
      INSTAGRAM: https://www.instagram.com/officialturkishwin

      https://www.turkishwin.com

      About This Video: In this video, TurkishWIN presents another inspiring video with name of speaker! Hope you enjoy this video!

    • Eczacıbası Profesyonel Genel Müdürü Melike Koçoğlu, sizlerle hikayesini paylaşıyor! Sizde içinizdeki el frenini çekmeyi bırakın ve gaza basın! Unutmayın kontrol sizde...
      Eczacıbaşı Topluluğu’na 2013 yılında Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Eczacıbaşı Profesyonel Pazarlama Direktörü olarak katılan Melike Koçoğlu, Temmuz 2014’ten itibaren Pazarlama ve Satış Direktörü görevine atandı. Melike Koçoğlu, 1 Ekim 2016 tarihi itibariyle çalışmalarına Eczacıbaşı Profesyonel’in Genel Müdürü olarak devam ediyor.

      Kariyerine 2001 yılında Unilever Food Solutions’ta Marka Müdür Yardımcısı olarak başlayan Koçoğlu; 2003-2004 yılları arasında aynı kuruluşta Grup Ürün Müdürü olarak görev yaptı. 2005-2012 yılları arasında 3M bünyesine çalışan Koçoğlu; sırasıyla Kıdemli Marka Yöneticisi, Pazarlama Müdürü, Satış ve Pazarlama Müdürü ve Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Pazarlama Müdürü olarak kariyerini sürdürdü.

      1979 yılında doğan Melike Koçoğlu, lisans eğitimini 2001 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı.



    • Türkiye'de peyzaj sektörünü yeninden şekillendiren peyzaj mimarı Nesrin Karaoglu Otuzoglu, sıfırdan başladığı yolculuğunu anlatıyor! Bu ilham dolu hikayeyi kaçırmayın!


      Nesrin Karaoglu Otuzoglu, A.Ü.Z.F. Peyzaj Mimarlığı Bölümün den mezun oldu.1991-1993 yılları arasında Hollanda da Ton Van Den Oever Bv ve Brabantplant Bv Şirketinde çalıştı.1993 yılında İpek Yolu peyzaj Projesin de, 1994 yılında Belçika Kraliyet Akademisi ve İFLA'nın Sponsorluğunda Anadolu Peyzajı ve Selçuklu Kervansarayları Projesi'nde Türkiye Koordinatörlüğü yaptı. Bu Projede 1 kitap 60 dakika film 15 dakika reklam filmi çekildi.
      1994 yılında eşi Yasin OTUZOĞLU ile Karaoğlu Peyzaj Mim. Müh. Tic. A.Ş. Şirketini kurdu. Karaoğlu Peyzaj 2004 – 2018 yılları arasında Yurt içi ve Yurt dışında bir çok Peyzaj uygulamaları, Doğa Onarımı, Biyorestorasyon ve Hydroseeding işleri yaparak Yurtiçi ve Yurtdışında çeşitli ödüllere layık görülmüştür.2004 yılında ortakları ile Adapazarı yazlık’ da 40 Hektarlık Türkiye'de kaliteli Dış Mekan Süs Bitkileri Yetiştiriciliği konusunda öncü olan Adaplant Fidanlık Üretim ve Tic. A.Ş kurmuştur. 2004-2008 yılları arasında ATO da Meclis Üyeliği yapmıştır. Aynı dönemde TOBB kadın girişimciler icra kurulu üyeliği yapmıştır.2014-2016 yılları arasında Peyzaj Mimarları Odası Onur Kurulu Üyeliği yapmıştır. 2013 – 2015 yılları TUGİAD yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Aynı zamanda Darüşşafaka cemiyet üyesidir. 2017 yılında beri KAGİDER YK üyesidir.

       

    • Migros Müşteri Deneyimi ve Kampanya müdürü Selcan İkiz anlatıyor; Bir gün sokağa çıkacaksın, o sokak -senin istediğin renk, senin istediğin koku ve mevsim olacak! Dünya hızla değişiyor, crm ekipleri çalışıyor, sende parçası ol!
      Selcan İkiz, 8 ocak 1984 yılında dünyaya geldi. 2002’de İzmir Atatürk Lisesinden, 2007’de Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliğinden mezun oldu. Üniversite 3. Sınıfta pazarlama dersinde tanıştığı CRM fikrine tutkuyla bağlandı. Tüm kariyer boyunca sadakat programının çeşitli kollarında görev yaptı. Her müşteriye tek müşteri yaklaşımını destekleyecek data modelleri, iletişim kanalları, müşteri deneyimi tasarımları üzerinde çalışıyor. Kariyene Migros Müşteri Deneyimi ve Kampanya müdürü olarak devam etmektedir.

      |Stay inspired and up to date on news - subscribe to our YouTube channel and follow us on Facebook and Twitter!

      SUBSCRIBE: http://bit.ly/TurkishWIN
      FACEBOOK: https://www.facebook.com/TurkishWINners
      TWITTER: https://twitter.com/turkishwin
      INSTAGRAM: https://www.instagram.com/officialturkishwin

      https://www.turkishwin.com

      About This Video: In this video, TurkishWIN presents another inspiring video with name of speaker! Hope you enjoy this video! 

    • Selen Kocabaş ile İşimize hakim olalım, ezber bozalım!

      Selen Kocabaş, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümü mezunudur. Marmara Üniversitesi'nde İK Yönetimi Ve Organizasyonel Davranış üzerine lisansüstü eğitimini tamamladı.
      Kariyerine Koç Grubunda MT ve devamında Arçelik'te İnsan Kaynakları Uzmanı olarak adım attı. Kocabaş, Group Danone ve Sabancı ortaklığı Danonesa’ya geçerek İnsan Kaynakları Direktörü olarak hem Su Şirketi, hem de Süt Şirketine hizmet verdi.
      Turkcell ailesine 2003 yılında Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı. 12 yıl boyunca farklı Genel Müdür Yardımcılığı rollerini üstlendi. İnsan Kaynakları, İnşaat Emlak, Genel İdari İşler, IT, Hukuk, Satın alma, Stratejik Planlama fonksiyonlarının ardından CorporateBusiness’ın başına geçti. Pazarlama, Ürün, Satış, Hizmet kapsamında işleri yöneterek kar zarar sorumluluğunu aldı. Turkcell Grubunun GSM şirketinden İletişim ve Teknoloji Şirketine dönüşüm hikayesinin baş oyuncularındandır. Ana stratejisini mobil ve sabit çözümler sunmak, inovasyona yatırım yapmak ve sosyal faydayı değere dönüştürmek konularına odakladı.İddaa markasıyla bilinen İnteltek şirketinin, Astelit, Best gibi uluslararası operasyonlarının Yönetim Kurulu Üyeliklerini yürüttü. En son Global Bilgi Çağrı Merkezi, Turkcell Ödeme Sistemleri , TurkcellTeknoloji şirketlerinin Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı.
      Kendisi Türkiye’nin en eski sivil toplum kuruluşu Peryon İnsan Yönetimi Derneği’nin ilk Kadın Başkanı olmuştur, mevcutta Derneğin Kamu ilişkilerinden sorumludur. Etik ve İtibar Derneği’nin şirketi temsilen ilk kurumsal kurucu üyesi ve TÜSİAD üyesi oldu. Fütüristler Derneğinin ve Yeniden Biz Derneğinin Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Derneği üyesidir. Endover Danışma Kurulu üyesidir.2014 yılı Fortune Dergisinin 50 Güçlü İş Kadını listesinde 9.sırada yer almıştır.Şu anda Yönetim Kurullarına ve şirket yönetimlerine Yönetim Danışmanlığı Hizmet vermektedir.Evli ve 17 yaşında bir oğlu vardır.

      Stay inspired and up to date on news - subscribe to our YouTube channel and follow us on Facebook and Twitter!


    • Şule Taşçıoğlu ile değişim sende başlar, önce kendini donat!

      BP Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Şule Taşcıoğlu paylaşıyor. Ne istediğine karar ver ve değişime hazır ol, sonra bütün toplum seninle beraber değişecek. Bu ilham verici konuşmayı kaçırmayın!
      İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu olan Şule Taşçıoğlu, BP Türkiye’ye stajyer olarak katıldığı 1999 yılından bu yana HR fonksiyonu içinde işe alım, yetenek yönetimi, ücretlendirme, expat yönetimi, organizasyonel transformasyon yönetimi gibi birçok farklı alanda görev almıştır.
      2007 yılından itibaren, Madeni Yağlar, Akaryakıt ve LPG iş ünitelerinde İK İş Ortağı rollerinde bulunmuştur. Bu süre içerisinde iş ünitelerinin İK ajandalarına liderlik etmenin yanı sıra, Tüplü &Toptan LPG iş kolunun satışı gibi önemli projelere de katkıda bulunmuştur. İK İş Ortağı ve Proje rollerine ek olarak 2008-2013 yılları arasında Ücret ve Sosyal Yardımlar Müdürlüğü rolünü de üstlenen Taşçıoğlu, 2013 yılından bu yana BP Türkiye İnsan Kaynakları Müdürlüğü, 2016 yılından itibaren de mevcut görevine ek olarak Global Akaryakıt Pazarlama İnsan Kaynakları İş Ortağı rolünü yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir

      Stay inspired and up to date on news - subscribe to our YouTube channel and follow us on Facebook and Twitter!

      SUBSCRIBE: http://bit.ly/TurkishWIN
      FACEBOOK: https://www.facebook.com/TurkishWINners
      TWITTER: https://twitter.com/turkishwin
      INSTAGRAM: https://www.instagram.com/officialturkishwin

      https://www.turkishwin.com

      About This Video: In this video, TurkishWIN presents another inspiring video with Şule Taşçıoğlu! Hope you enjoy this video!

    • Leyla Alaton, Yaprak Yapsan ile ''Kariyerinin Hakkını Ver'' kapsamında #dijital liderlik hakkında sohbet gerçekleştirdik. Dileriz bu video kariyer planlamanızda size yardımcı olur!



      -----------------------

      BinYaprak; çalışan ve üretmek isteyen kadının tecrübelerini paylaştığı ve birbirine fırsat yarattığı bir kız kardeşlik ağı. Hedef; öğrenciden emekliye, kadından erkeğe, bireyden kuruma kadar tüm paydaşlarla kadının içindeki iş hayatı potansiyelini keşfetmesi ve bu yolculukta yalnız olmadığını bilmesini sağlamak. Detaylı bilgi: www.binyaprak.com

    © 2025 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.