Yakınınızdaki etkinlikleri bulma ...
    Eyl, 2020
    Aya Göre Etkinlikler
    14
    Eyl
    14th Eyl, 2020 15:00 - 18th Eyl, 2020 15:00
    Siber güvenlikte kariyer fırsatları yaratmak, cinsiyet eşitliğini geliştirmek, genç kadınları siber ...
    Siber güvenlikte kariyer fırsatları yaratmak, cinsiyet eşitliğini geliştirmek, genç kadınları siber güvenlik ile tanıştırmak, temel eğitimler vermek ve onların bu alanda işgücüne katılımına yardımcı olmak için; 17-25 yaş kadın üniversite öğrencilerine yönelik "Siber Güvenliğe Katılım" hareketini başlattık!

    Cisco Networking Academy'den alacağın sertifikalı ücretsiz eğitimin yanı sıra, kariyer planında ilham alabileceğin farklı sektörlerden lider konuşmacılar ile buluşup, onların deneyimlerini dinleyebilecek, sorularına cevaplar bulabilecek, network yapabilecek ve hatta kariyer fırsatları yakalayabileceksin.

    Üstelik tüm bunları yaparken çeşitli hediyeler kazanma şansını da yakalayacaksın! 14-18 Eylül tarihleri arasında 5 gün boyunca online gerçekleştirilecek olan Siber Güvenliğe Katılım Hareketi'ne hemen katılmak için aşağıdaki "Kayıt Ol" butonuna tıklamayı unutma. Etkinliğe katılabilmek için kayıt olma zorunluluğu bulunmaktadır.

    Haydi sen de arkadaşını kap gel!
    22
    Eyl
    Sevgili Binyapraklı, Ekin Kimya ile birlikte çıktığımız ilaç sektöründe kariyer yolculuğumuzda s...
    Sevgili Binyapraklı,

    Ekin Kimya ile birlikte çıktığımız ilaç sektöründe kariyer yolculuğumuzda seni de aramızda görmek istiyoruz!
    Çeyrek asırdır ülkemizde ilaç endüstrisinin önde gelen kimyasal tedarikçisi olarak faaliyet gösteren Ekin Kimya, Aralık ayından bu yana dünyanın en büyük özellikli kimyasal tedarikçilerinden Azelis şirketinin bir parçası.

    Ekin Kimya'nın sektördeki öncülüğünü üstlendiği “İlaçta kariyer. Çok iyi gelecek” platformunu Binyaprak.com’da 18 Eylül itibariyle (bugün) açtık. Platform, ilaç sektörüne ilgi duyan genç kadınlara kariyer yollarında rehberlik edecek ve ilaç endüstrisinde çalışan kadınlar arasında değer yaratan bir ağ oluşturacak.
    İlaç sektöründe kariyer fırsatları yaratmak, cinsiyet eşitliğini geliştirmek, genç kadınları sektör ile tanıştırmak, temel eğitimler vermek ve onların bu alanda işgücüne katılımına yardımcı olmak için açtığımız bu platformda alanında uzman kişiler deneyimlerini, kaynaklarını ve tavsiyelerini seninle paylaşıyor.
    Platformun ilk etkinliği olarak "İlaçta Kariyer -Değişen/Dönüşen Yetkinlikleré başlıklı online söyleşiyi 22 Eylül’de gerçekleştireceğiz. Sektörün lider kadın yöneticileri Güldem Berkman, Canan Bademlioğlu ve Gamze Çıtıroğlu’nun konuşmacı, Aslı Dizdar’ın moderator olarak katılacağı bu söyleşiye seni de bekliyoruz.

    Bu tarihte herhangi bir etkinlik yok.
    Araç ipucu içeriği yüklenemedi.
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.