İlham Röportajları: Ayşe Gönen Anaeli

    Bu ayki ilham röportajımızda Sevgili Ayşe bizimleydi. Farklı alanlarda kendini geliştiren mezunumuzun tavsiyelerine bakmak için detaylar yazımıda! 

      180

    İlham Röportajları: Cansu Öztürk

    CamspusWIN Academy mezunlarımızla ilham röportajlarımıza devam ediyoruz. Bu yazımızda Sevgili Cansu bizimleydi. Keyifli okumalar! 

      168

    İlham Röportajları: Bilge Emek Çetin

    Bilge Emek Çetin, 30 Temmuz 1999'da Malkara'da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini Çanakkale'de tamamladı. Çanakkale Fen Lisesi'nden 2017 yılında mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümü'ne yerleşti. Haziran 2023'te lisans eğitimini tamamladıktan sonra KU Leuven'da Teorik Kimya ve Bilgisayarlı Modelleme Master Programı'na başladı, eğitimine devam ediyor.

      240

    İlham Röportajları: Gülşah Ateş

    CampusWIN Academy mezunlarımızdan Sevgili Gülşah Ateş ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar! 

    2016'da Adıyaman'da İşletme lisans bölümünden mezun oldum. Çalışma hayatına atılmadan bir evlilik geçirdim ve 6 yaşında bir oğlum var. Şu an kendi ayakları üstünde duran bir anne olarak bir Bankada Müşteri Hizmetleri Temsilcisi olarak görev alıyorum.

      156

    İlham Röportajları: Yeşim Erdeğer

    CampusWIN Academy mezunlarımızdan Yeşim Erdeğer ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar! 

    Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden 2021 yılında mezun olduktan sonra yüksek lisansıma Kadir Has Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünde devam ettim. Toros Tarım (2019) ve Burgan Bank'ta (2021) İnsan Kaynakları stajı yaptım. Ayrıca TurkishWIN'de (2020) Event and Digital Marketing stajımı yaptım. Şu an doktorama Georgia State University'de İletişim bölümünde Teaching and Research Graduate Assistant olarak devam ediyorum.

      150

    İlham Röportajları: Zeynep Ayaroğlu

    CampusWIN Academy mezunlarımızdan Zeynep Ayaroğlu'nun ilham dolu röportajı sizinle keyifli okumalar! 

      743

    İlham Röportajları: Begüm Önsal

    29 Temmuz 1999'da İzmir'de doğdum. 2017 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi Kimya ve Biyoloji Mühendisliği bölümünde lisan...

      657

    Yetki Ötesi Lider: CampusWIN Akademi Mezunlarımızdan Buket Gençaydın ile Tanış!

    Üniversite yıllarını liderlik becerilerini fark yaratarak ve yetkinin ötesinde liderlik yaparak geçirmeye ne dersin? Buket'in deneyimlerinin sana ilham olmasını diliyoruz!  

      722

    Yetki Ötesi Lider: CampusWIN Akademi Mezunlarımızdan Dr. İnci Aydemir ile Tanış!

    Üniversite yıllarını liderlik becerilerini fark yaratarak ve yetkinin ötesinde liderlik yaparak geçirmeye ne dersin? İnci'nin deneyimlerinin sana ilham olmasını diliyoruz! 

      875

    BinYaprak İlham Röportajı: Elif Altınbaş Turan

    Sevgili  Elif Altınbaş Turan ile ilham dolu bir röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar dileriz!

      980

    İlham Röportajları: Büşra Tonyalı

    Bu ayki ilham röportajlarımızın konuğu sevgili Büşra Tonyalı. Kendisini ve geçtiği yolculukları anlatan ilham dolu bir röportaj sizleri bekliyor. Sakın kaçırmayın!!

      1729

    Ceylan Nehir Metin Karaduman ile İlham Röportajı

     Avustralya'nın  Melbourne kentinde  kanser ilaçları geliştirme üzerine çalışan biyoteknoloji şirketi Telix Pharmaceuticals'da Project Manager olarak görev alan Ceylan Nehir Metin Karaduman ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar!

      1252

    İtalya'da Yüksek Lisans Yapmak: Dilek Şaşkın ile Röportaj

    CampusWIN mezunlarından  Dilek Şaşkın ile birlikte İtalya'da yüksek lisans yapmak hakkında ilham verici bir röportaj gerçekleştirdik. Herkese keyifli okumalar dileriz!!

      1403

    Tuğçe Erdem ile Birlikte Amazon Türkiye Şirketini Tanıyalım

    Tuğçe Erdem ile birlikte Amazon (Türkiye) şirketinde çalışmak hakkında harika bir röportaj gerçekleştirdik. Herkese keyifli okumalar dileriz. 

      1325

    Aslıhan Yılmaz'la Birlikte Yurt Dışında Yüksek Lisans Hakkında Röportaj

    Aslıhan Yılmaz'la birlikte İrlanda'da yüksek lisans hakkında ilham verici bir röportaj gerçekleştirdik. Herkese keyifli okumalar dileriz. 

      1635

    Yönetim Kurulunda Kadın Derneği (YKKD)

    Yönetim Kurulunda Kadın Derneği nedir? Kadın liderleri nasıl destekler? Programları nelerdir? Soruların cevapları ve daha fazlası bu yazımızda. Keyifli okumalar!

      1418
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.