<p><span data-sheets-value="{" data-sheets-userformat="{">Lüleburgaz doğumlu olan Zeynep, şu an Gazi Üniversitesinde endüstri mühendisliği okuyor. Bugüne kadar AIESEC, WAT, Erasmus+ programlarıyla beş ülke gezdi. Gönüllülük projelerine katılmaktan, seyahat etmekten, keman çalmaktan, kartpostal biriktirmekten hoşlanır. Yazılım ve pazarlama departmanlarında kendini geliştirmeye çalışıyor.</span></p>

    Kadın Yazılımcı Topluluğundan Elif Kuş ile Röportaj

    2020'deki son yazımızda sizleri mükemmel işler yapan bir grup kadın yazılımcının kurduğu topluluk ile tanıştırmak istiyoruz: "Kadın Yazılımcı". Bu yazımızda Kadın Yazılımcı kurucularından Elif Kuş ile bir röportaj yaptık. Yazılım alanında ip uçlarını merak edenler ve neden böyle bir topluluk kurduklarını öğrenmek isteyenler için ayrıntılar yazının devamında!

      2262

    Danone Türkiye Sütlü Ürünler Lüleburgaz Fabrika Müdürü Özlem Taşdemir ile Röportaj

    2020 yılının yazında zorunlu üretim stajımı yaptığım Danone Türkiye Sütlü Ürünler Lüleburgaz Üretim Tesisleri'nde, fabrika müdürü Özlem Taşdemir ile kariyer yolculuğu üzerine röportaj yapma fırsatı yakaladım. Özlem Taşdemir'in sektörel deneyimlerini ve Danone Türkiye Sütlü Ürünler yolculuğunu anlattığı detaylar yazının devamında!  

      3264

    Pandemi Döneminde Teknoloji Sektöründe Kadın Olmak

    17 Eylül'de, IDC Turkey CIO Summit 2020 etkinliğine katıldım ve kendi sektörlerinde harika işler başaran kadın yöneticilerle birlikte, salgın sürecini kişisel ve kurumsal olarak nasıl deneyimlediklerini dinleme fırsatı yakaladım. Ayrıntılar yazının devamında!  

      1249
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.