Özden, 1999 yılında Kırklareli Lüleburgaz doğumludur. Şuanda Yaşar Üniversitesi 3.sınıf Hukuk Fakültesi öğrencisidir. TurkishWIN’de CampusWINner, BinYaprak’ta ise Hukuk Kariyer Yolculuğu liderliğini yapmaktadır. Yaşar Üniversitesi Hukuk Topluluğu başkanlığını yapmakta ve Yaşar Üniversitesi Münazara Topluluğu Denetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. LÖSEV’de gönüllülük yaparak lösemili çocuklara yönelik faaliyetlerde görev almakta, SosyalBen Vakfında e-gönüllülük yaparak online olarak çocuklara yapılacak projelerin fikir ve içerik kısmında görev almaktadır. Gençlik Kooperatifi’nde Gençlik Zirvesi düzenlenmesinde görev almakta ve gönüllü çalışmalar yapmaktadır. 2019 yılında Haziran ve Ağustos ayları arasında Mısır’da Global Gönüllülük projesine katılmıştır. 2019 yılında Ağustos ve Eylül ayları arasında ÖKTEM&ELHAN Hukuk Bürosunda gönüllü stajyerlik yapmıştır. 2021 yılında Ocak ve Şubat ayları arasında TED Üniversitesi Cinsiyet Araştırmaları Merkezinde stajyerlik yapmıştır. İzmir Barosu Voleybol Takımında 3 yıldır pasör olarak oynamaktadır. İngilizce ve başlangıç seviyesinde Almanca bilmektedir.

    Bahçeşehir Hukuk Fakültesi'nden Oxford Üniversitesi’ne Uzanan bir Kariyer : Avukat Beril Boz

    Avukat Beril Boz ile Bahçeşehir Hukuk Fakültesi'nden Oxford Üniversitesi'ne uzanan kariyerini konuştuk. Sizler için ilham dolu bir röportaj oldu. Keyifli okumalar!

      2314

    Avukat Bahar Varol ile İyi Hukukçu Olmak Üzerine

    Avukat Bahar Varol ile İyi Bir Hukukçu Olmak Üzerine

    Avukat Bahar Varol'un deneyim ve tecrübelerini bizlerle paylaştığı ve çok değerli tavsiyeler verdiği röportajımızı keyifle okumanız dileğiyle...

      2207
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.