Doğru Nefes Alma Teknikleri

    Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik ve zeytinyaa.com.tr'nin kurucusu Tuğba Kadik ile doğru nefes almanın püf noktalarını, doğru nefesin üzerimizdeki etkileri hakkında konuştuk! Dileriz bu #canlıyayın çizmek istediğiniz yollarda size fayda sağlar.

    Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik, Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi'nin kurucusu, lider danışman ve eğitmenlerinden olup, yüzyılımızda Bütünsel Sağlık ve Kuantum Tıbbı'nın en güçlü öncülerinden olan ünlü doktor, yazar ve filozof Dr. Deepak Chopra'nın öğrencisi ve California'da bulunan Chopra Center eğitmenlerindendir. Şinik, Yükselen Çağ'ın kuruluş amacını; "Hayatlarımızı daha sağlıklı, daha enerjik, daha huzurlu, daha mutlu ve neşe içinde bir farkındalık hali ile yaşamamızı sağlayıcı, bilimsel altyapılı kadim tekniklerin günlük rutine kolaylıkla eklenerek, genel yaşam kalitesinin yükselmesini sağlamaktır' diye özetlemektedir. "Mind-Body Medicine" (Beden-Zihin Tıbbı) çerçevesinde Türkiye'deki ilk Bünye Dengeleyici Ayurvedik Kişisel Bakım Ürünlerini üreten Şinik, ülkemizde Yönetim Kurulu düzeyinde de meditasyon eğitimi veren yegane kişilerdendir. Şinik, "İyi Ol, Mutlu Ol" sloganı çerçevesinde " Kişisel ve Kurumsal Wellbeing Programları" yürütmekte ve yaşam kalitesini yükselten kadim bilgilerin ışığında hayatlarımızı stresten uzak, daha sağlıklı, farkındalıklı ve bilinçli seçimler yaparak yönlendirmemizin pratik yollarını paylaşmaktadır. Tuba Kadik, Kargo sektöründe şube yöneticiliği görevini yürütmektedir. Halen severek ve heyecanla yürütmüş olduğu görevinin yanı sıra, 2017 yılında ise zeytinyağı sektöründe yer alan tüm işletmelerin "bir arada " olacak tabanlı zeytinyaa.com.tr ticari yapıyı oluşturmuş ve zeytinağacı sevgisini ve zeytinyağı bilgisini yaygınlaştırmak amacıyla, hem ticari hem sosyal proje olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Zeytinağaçımla sohbetler yazı dizisi ile zeytinyağı, zeytinağacı ve yaşamdaki duyguları harmanlayarak yazılarını, " zeytinyaa ne dedi " isimli paylaşımları ile zeytinyağı ve zeytinağacı hakkındaki bilgileri paylaşmaktadır. Dünya' da herkesin birbirine sevgi-saygı içersinde zeytinağacı' nın anlamları ile yaşanmasını istemekte ve umut etmektedir.  

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.