Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Ayurvedik Uygulamalar

    Ebru Şinik'ten #bağışıklık sistemini güçlendiren #ayurvedik uygulamalar hakkında bilgi aldık!

    Bütünsel Sağlığın dünyadaki tartışmasız en tanınmış ve en güçlü liderlerinden, şifa sisteminde Kuantum İyileşme metodu ile 27 yıl önce Beden-Zihin Tıbbında bir çığır açan ünlü doktor, yazar ve filozof Dr. Deepak Chopra'nın öğrencilerinden olan Ebru Şinik, A.B.D. California'da bulunan "Chopra Center University" eğitmenlerindendir.
    Ülkemizin ilk ve tek Ayurvedik Yaşam ve Wellbeing Danışmanı olan Ebru Şinik, Yükselen Çağ Wellbeing Merkezi'nin kurucusu ve lider danışmanıdır. Şinik, Yükselen Çağ'ın kuruluş amacını, "Hayatlarımızı daha huzurlu, daha sağlıklı, daha mutlu ve tatminkar bir şekilde yaşamamıza destek veren, modern tıp ile sentezlenmiş kadim teknikleri günlük rutinimize kolaylıkla ekleyerek, yaşam kalitemizin yükselmesini sağlamaktır" diye özetlemektedir.

    Halen A.B.D.'de Ayurveda Tıb'bı okuyan Şinik, kurumsal dünyada 17 yıl boyunca üst düzey yöneticilik pozisyonlarında da bulunduğu farklı sektörlerde çalışırken yaşadığı anksiyete ve depresyon neticesinde Meditasyon, Kadim Nefes Teknikleri ve Ayurveda ile tanışarak, bu doğrultudaki bilgileri uygulamaya başlamış ve yaşadığı hızlı olumlu etkilerle Bütünsel Sağlık alanında uzmanlaşmayı seçmiştir.

    Mind-Body Medicine (Beden-Zihin Tıbbı) çerçevesinde Türkiye'deki ilk Bünye Dengeleyici Ayurvedik Kişisel Bakım Ürünlerini üreterek, ülkemiz wellbeing sektöründeki ciddi bir boşluğu doldurmuş olan Şinik, Yönetim Kurulu düzeyinde de meditasyon eğitimi veren yegane kişilerdendir. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.