Olmaz Kelimesini Hayatınızdan Çıkarın!

    OLMAZ KELİMESİNİ HAYATINIZDAN ÇIKARIN! SEFES'in kurucu ortağı Şafak Çivici ile kariyer yolculuğu hakkında çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Dileriz bu video #kariyer planlamanızda size ilham verir.

    10 Ağustos 1964 senesinde Stuttgart/Almanya'da doğdu.1974 yılında Goethe-Gymnasium Ludwigsburg lisesine başladı ve 1983 senesinde ilk Türk olarak mezun oldu. (Abitur).1990 senesine kadar Almanya'da tercüman olarak çalıştı.1990-1991 senelerinde ABD'li General Dynamics şirketi adına Kayseri'deki 2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'ndaki irtibat ofisinde idari müdür görevini yürüttü.1992 yılında Alman vatandaşlığına geçti.1992 ile 2001 arasında ABD'li Sargent Fletcher şirketi adına Kayseri'deki 2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'ndaki irtibat ofisinde idari müdür görevini yürüttü. 1997 senesinde eşim ile SEFES şirketini topladığımız Türk el halı ve kilimlerinin ticaretini yapma amacıyla kurdu.2003 senesinde mevcut işimizi kurdu ve İtalya'ya sandalye ihracatı ile Almanya'ya metal karyola ihracatına başladı. Şu anda şirkette yaklaşık 45 kişi çalışıyor, ondan fazla ülkeye ihracat yapmakta. Yaklaşık altı seneden beri yurt içine de satış yapmakta.

    E. Yb. Uçak Yük. Müh. İbrahim Çivici ile evli, 3 çocuk annesiyi.Kayseri Ticaret Odası Meclisi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyeliği, Türk Alman TSO İstişare Kurul Üyeliği, TOBB AB Uyum Komisyonu üyeliği, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası İş Kadınları Komitesi Türkiye Temsilciliği yaptı, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu kurucu başkanıyı. Talas Tanıtım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısıyı.İlgi alanları Türk el halıları, el işi, tarihi yapılar, eğitim. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.