Nefes Tekniklerinin Hayatımızdaki Önemi

    LivetoBloom Genel Yayın Yönetmeni Ceren Ertaç, Ebru Şinik ile Nefes Tekniklerinin Yaşamımızdaki Dönüştürücü rolüne dair sohbet etti. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    Yüzyılımızda Bütünsel Sağlık ve Kuantum Tıbbı’nın en güçlü liderlerinden olan ünlü doktor, yazar ve filozof  Dr. Deepak Chopra’nın öğrencilerinden ve  California’da bulunan Chopra Center  eğitmenlerinden olan Bütünsel Sağlık ve Ayurveda Uzmanı Ebru Şinik, Yükselen Çağ  Wellbeing Merkezi’nin kurucusu, lider  danışman ve eğitmenlerindendir.

    Şinik, Yükselen Çağ’ın kuruluş amacını; “Hayatlarımızı daha sağlıklı, daha enerjik, daha huzurlu, daha mutlu ve  neşe içinde bir farkındalık hali ile yaşamamızı sağlayıcı,  bilimsel altyapılı kadim tekniklerin günlük rutine kolaylıkla eklenerek, genel yaşam kalitesinin yükselmesini sağlamaktır’ diye özetlemektedir.

    “Mind-Body Medicine” (Beden-Zihin Tıbbı) çerçevesinde Türkiye’deki ilk Bünye Dengeleyici Ayurvedik Kişisel Bakım Ürünlerini üreten Şinik, ülkemizde Yönetim Kurulu düzeyinde de meditasyon eğitimi veren  yegane kişilerdendir.

    Şinik,  “İyi Ol, Mutlu Ol” sloganı çerçevesinde  “ Kişisel ve Kurumsal Wellbeing Programları” yürütmekte ve yaşam kalitesini yükselten kadim bilgilerin ışığında hayatlarımızı stresten uzak, daha sağlıklı, farkındalıklı ve bilinçli seçimler yaparak yönlendirmemizin pratik yollarını paylaşmaktadır.
    Nefeste Saklı Hayat”,  “Ebru Şinik’den Bütünsel Detoks Önerileri” ve  “Genleriniz Kaderiniz Değildir”  isimli üç kitabı ve “Gündelik Yaşam için Kadim Nefes Teknikleri” isimli eğitim DVD’si olan Şinik, ayrıca Şahsa Özel “Bütünsel Sağlık, Well-Aging ve İş&Yaşam Dengesi” hizmetleri vermektedir. Şinik’e ait web site adresleri aşağıda sıralanmıştır;

    www.yukselencag.com
    www.nefestesaklihayat.com
    www.ayurvedikyasam.com
    www.ebrusinik.com
    www.wellagingturkiye.com
    www.meditasyonvenefes.com

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.