Pınar Elbasan, Türkiye'de ve Avrasya bölgesinde yükseköğretim sektörünün uluslararasılaşması için 13 yılı aşkın süredir çalışmakta olup; Erasmus+ ve AB Programları, Uluslararası Projeler, Kültürlerarası İletişim, Uluslararası Etkinlik-Konferans Planlama, Öğrenci-Kariyer Danışmanlığı, Uluslararası Hareketlilik programları, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Pazarlama, STK Yönetimi, kısa dönem ve sertifika programları, kampüs çapında uluslararasılaşma ve yükseköğrenimin uluslararasılaşması alanlarında uzmanlığı ve akademik-saha çalışmaları bulunmaktadır. Türk ve bölge üniversitelerinin uluslararası ofis ekiplerine eğitimler veren Pınar, birçok Türk Üniversitesinin uluslararasılaşma ve ilgili alanlarında üst düzey görevler almış, 2016-2021 yılları arasında bölgesel uluslararası eğitim STK’sı olan Avrasya Üniversiteler Birliği ve dünyanın en büyük uluslararası eğitim etkinliklerinden olan Avrasya Yükseköğretim Zirvesinde Genel Koordinatör olarak görev almıştır. Türkiye Ulusal Ajansı’nın Yükseköğretim Çalışma Grubu ve Akademik Tanınma Alt grubu üyeliklerinde bulunmuştur. Kendisi şu anda, INTEX.CO & TIEN-Turkish International Educators Network Girişimleri Kurucusu olarak yükseköğretim ve uluslararası eğitim alanlarında faaliyetlerine ve çalışmalara devam etmektedir.

    Erasmus Staj ile Kariyerinde Fark Yarat!

    En son yazımızda firmalar için Erasmus fırsatlarına değinirken Erasmus staj hareketliliğinin firmalar için yararlarını gördüklerini ve öğrenciler açısından staj yeri bulmaları noktasında yardımcı olduğumuza inanmaktayız.

    Söz verdiğimiz üzere; bu yazımızda öğrenciler için staj hareketliliğine detaylıca değiniyoruz :)

      1849

    Erasmus’un Şirket ve Kurumlar için Anlamı

    Binyaprak Ocak-Erasmus yazı

    Öncelikle, Yeni yılın ilk yazısını Sizlerle buluşturduğumuz için çok heyecanlıyız. Yeni yılın tüm dünyaya sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve koronasız günler getirmesini diliyoruz.

      1660

    Erasmus Nedir, Ne Değildir?

    Erasmu'u duymuş olabilirsin, ama bir de bizden dinle! Erasmus nedir, ne değildir? Erasmus yapmanın faydaları da dahil olmak üzere pek çok bilgiye ulaşabileceğin bu yazıyı kaçırma! 

      2148

    Sanal Hareketlilik Dönemi

    Sanal Hareketlilik nedir, nasıl gerçekleşecek, hibe alabilecek miyim? Erasmus stajyeri olmak için hangi platformlardan nasıl bilgiler alabiliriz? Bu gibi konular ve sorulardan sizlere yol göstermesi için yazımızda bahsettik. İyi okumalar!

      3210

    ÜNİVERSİTE SEÇERKEN BEN… COVID-19 Sonrasında Üniversiteler ve Üniversite Seçiminde Uluslararası Vizyonun Önemi

    Üniversite Seçiminde Ben

    Bu yazımızda ülke olarak gündemimizde YKS-Yükseköğretim Kurumları Sınavı adayı olan milyonlarca öğrencimiz olduğu için biraz da yönümüzü onlara çevirmek, bu süreçte Uluslararasılaşma ve Erasmus perspektifinden hem velilere hem de Üniversite aday öğrencilerimize Üniversite seçim süreçlerinde anahtar bilgiler vermek istedik. 

      1597

    Erasmus'a bir daha gidebilir miyim?

    Geçen ayki yazımızda COVID-19'un Erasmus süreçlerini nasıl etkilediğini ve gerek Erasmus kapsamında yurtdışında kalanların gerekse de gidemeyen ülkemizde kalan öğrencilerimizin çaresiz anlarını ve çözüm yollarını dile getirmiştik.

      2014
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.