Arda Kutsal: Büyüyünce Bilgisayarcı Olacağım

    TÜSİAD'ın "Ne Okusam? Ne Olsam?" projesi kapsamında, farklı sektörlerden girişimci, çalışan, yönetici, sanatçı ve akademisyenler kendi kariyer hikâyelerini izleyicilere aktarıyor.

    "Kendini Keşfet, Mesleğini Seç!" sloganıyla yola çıkan projenin web sitesine www.neokusamneolsam.org linkinden ulaşılabilir. 

    TÜSİAD "Ne Okusam? Ne Olsam?" projesi, TurkishWin, PwC İnternet Televizyonu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya Bölümü, KAGİDER ve gelecekdaha.net paydaşlığında yürütülmektedir.

    Arda Kutsal - Girişimci - Küçük yaştan beri bilgisayarlara ve teknolojiye ilgili olan Arda Kutsal endüstri mühendisliği bölümünü bitirdi. Ardından MBA yaptı. 2006 yılında ise kendi internet girişimi olan "Webrazzi" yi kurdu. 

     

    Yorum

    Yorumlar herkese açık kullanıcılar tarafından kullanılamaz.Yorum görüntülemek/eklemek için lütfen önce giriş yapın.
    © 2025 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.