Dışarıdaki Gürültüleri Azaltın, Özünüze Dönün

    İçindeki sesi dinlemek mi yoksa dışarıdaki seslerin esiri olmak mı? Yeni yazımız sizinle, keyifli okumalar! 

      788

    Ücretsiz Eğitim Platformu: BBC Learning English

    BBC World Service'in bir parçası olan BBC Learning English, 1943'ten beri dünya çapındaki izleyicilere İngilizce öğretiyor ve dünyanın dört bir yanındaki öğrencilere ücretsiz ses, video ve metin materyalleri sunuyor. Daha yakından inceleyelim!

      4383

    Ücretsiz Eğitimler: Activities for ESL Students

    İnternet TESL Dergisi, makale yayınlamanın yanı sıra, ESL/EFL öğretmenleri için çevrimiçi ders kitapları, sınıf oyunları ve etkinlik fikirleri ve geniş bir konuşma soruları listesi gibi çok çeşitli materyallere sahip çevrimiçi ve ücretsiz bir eğitim platformudur. Öğrenciler için sınavlar ve çapraz bulmacalar da dâhil olmak üzere geniş bir etkinlik koleksiyonu bulunmaktadır.  Daha fazlası için devamını okuyun!

      2107

    Ücretsiz Eğitim Platformları: ABCya!

    Çocukların eğitimi için kurulan bu mükemmel platform ilkokul çağındaki çocukların okullarına yardımcı olacak eğitici ve öğretici programları bünyesinde barındırıyor. Uygulamayı yaratan Alan ve Lisa geliştirdikleri platform sayesinde birçok çocuğun hayatına dokunuyor! 

      2026

    Türkiye'den Kanada'ya İnce Bir Yol!

    Kanada'da yaşamla ilgili çeşitli bilgiler edinebileceğiniz yazımız sizinle. Keyifli okumalar!

      2405

    Filiz Balçay ile İlham Röportajı

    Bir eczacı olarak ilaç sektöründe kariyerine yön vermiş, yaşamına İtalya'nın Parma şehrinde Chiesi Global organizasyonunda 'Avrupa Orta Ölçekli Pazarlar' Bölge Başkanı olarak devam eden çok değerli eczacı Filiz Balçay ile ilham dolu bir röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar!

      1879

    İngilizce Öğrenmeyi Zevkli Hale Getirmek Senin Elinde!

    Yeni bir dil öğrenmenin zorlu sürecini hepimiz biliyoruz. Bu yazımızda ise dil öğrenmeyi nasıl keyifli bir hale getiriyoruz sizlere onları aktardık. Unutmayın her şey sizin elinizde. Keyifli okumalar!

      1422

    Ücretsiz Eğitim Platformları: İstanbul Boğaziçi Enstitüsü

    Ücretsiz Eğitim Platformları: İstanbul Boğaziçi Enstitüsü

     2013 yılında Türk girişimciler tarafından "nitelikli eğitimi tabana yaymak" amacıyla kurulan İstanbul Boğaziçi Enstitüsü, ücretli ve ücretsiz eğitim seçenekleriyle yüzden fazla eğitim ile yolculuğuna devam ediyor. Sizler için mesleki ve kişisel gelişim alanlarında eğitim veren e-öğrenme platformunun detaylarını derledik. Keyifli okumalar!

      3214

    İlaçta Kariyer: Nazan Artun ile İlham Röportajı

    Amerika'nın Massachusetts eyaletinde yaşayan ve koçluk, kişisel gelişim, farkındalık, mentorluk gibi alanlarda çalışmaları olan, birçok başarıya sahip eczacı Nazan Artun ile ilham dolu bir röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar!

      1400

    İngilizceni Müzakere ile Geliştir - Güçlü Kızlar

    Haftada bir kere müzakere yaparak İngilizcen çok hızlı gelişir! 

      1069

    CampusWIN Gamification Nedir?

    CampusWIN için önem taşıyan Gamification kavramını açıklıyoruz bu yazımızda. Keyifli okumalar!

      1093

    İlaçta Kariyer: Değişen Dönüşen Yetkinlikler

    'İlaçta kariyer çok iyi gelecek!' diyerek başladığımız bu yoldaki ilk söyleşimizde ilaç sektörünün hızla değişen dönüşümlere nasıl uyum sağladığını ve değiştiğini konuştuk. İlaç sektöründeki yenilikler ve değişen yetkinlikler için haydi okumaya!  

      1229

    Duygusal Çeviklik

    Yeliz Bahadır ile "duygusal çeviklik" üzerine ilham verici ve farkındalık yaratıcı bir etkinlik gerçekleştirdik. Keyifli okumalar!

      1365

    Türkiye'den Hollanda'ya Yurt Dışında Global Kariyer: Lebriz Erdemir

    Global kariyerler serimizin yeni konuğu; Lebriz Erdemir. İşe alım alanında uzmanlaşıp danışmanlık tarafinda birkaç sene deneyim edindikten sonra, Turkcell'de HR Business Partner olarak kariyerine devam etti. Kendisi, 2016 yılında eşi ve kızıyla Hollanda'ya yerleşip kendi şirketini kurdu. Şimdi ise çok uluslu bir şirketin Hollanda'dan South Africa'ya, Rusya'dan İspanya'ya kadar 10'un üzerinde ülkenin işe alım ve yetenek kazandırma süreçlerinde aktif olarak rol alıyor. Lebriz Erdemir ile ilham dolu bir sohbet gerçekleştirdik! Keyifli okumalar!

      1807

    Güçlü Kızlar Programını Öğrenci ve Gönüllülerden Dinleyelim

    "Güçlü Kızlar Programı nedir? Gönüllüler ve öğrenciler bu programdan neler kazandılar, neler kattılar? Daha fazlası için yazımıza göz atmayı unutmayın!"

      1517

    Yazılımda Takip Edilecek Youtube Kanalları

    Yazılım alanında kariyer yapmak isteyenler için, kendinizi hem teknik olarak hem de sosyal olarak geliştirmenize yardımcı olacak 15 Youtube kanalı tavsiyesi ile...

      5756

    Mindfulness-Bilinçli Farkındalık Uygulamaları

    Uzm. Psikolog & Psikoterapist Didem Turgut Çönkü ve Dr. Psikolog & Psikoterapist Derya Bayram tarafından yazılan Mindfulness-Bilinçli Farkındalık Aileler ve Eğitimciler İçin Uygulamalı El Kitabı'nda değinilen birkaç uygulamayı bu yazımda sizlerle paylaşmak istedim. Herkese "bilinçli" ve keyifli okumalar!

      2339

    Güçlü Kızlar Platformu: Sen de katıl!

    İngilizce, konuşma pratiği yaparak öğrenilebilir mi sence? Cevap evet & Güçlü Kızlar'la!  

      2023

    Gelişmeleri Kaçırma Korkusu (FoMo) nedir?

     Günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelen teknolojik ürünler insanların sanal ortamda daha fazla vakit geçirmesine neden olmaktadır. Özellikle oldukça ilgi gören sosyal medya 'Gelişmeleri Kaçırma Korkusu(FoMo)' adı verilen bir fenomenin ortaya çıkmasına yol açmıştır. Keyifli okumalar!

      1170

    Hukukun Geleceği Üzerine…

    Teknoloji ve inovasyonlarla hızla evrilen toplumun ihtiyaçlarını biz hukukçular karşılayabiliyor muyuz? Yoksa kendi kendimizi entellektüel bir koza içerisine mi kilitledik? Değişimden korkuyor muyuz ve ondan kaçınıyor muyuz? Bu yazıda hem hukuk alanının hem de hukukçunun geleceğini sorgulamak istedim.

      2205
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.