Kadın Liderlik Platformu Nedir?

     Kurucumuz Melek Pulatkonak ve UPS Türkiye İşçi İlişkileri Müdürü Özge Yılancıoğlu Erol ile Kadın liderlik Platformu hakkında konuştuk.


    Özge Yılancıoğlu Erol, 1981 İstanbul doğumludur. Liseyi Saint Benoit Fransız Lisesi'nde tamamlamış, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi boyunca yerli ve yabancı değişik firmalarda yarı zamanlı İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışmıştır. Profesyonel kariyerine 2005 yılında SpenglerFox Üst Düzey işe alım Danışmanlığı'nda teknoloji sektöründen sorumlu İnsan Kaynakları Danışmanı olarak başlamıştır. Devam eden altı yıl boyunca çeşitli insan kaynakları ve iş süreçleri danışmanlığı projelerinde bulunmuştur. 2011 yılında UPS Türkiye'ye İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı olarak katılmış, 2012 yılında Ülke İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonuna terfi etmiştir. 2017 yılı başında Hollanda Ülke İnsan Kaynakları Müdürü pozisyonuna getirilerek Hollanda- Eindhoven'da yaşamaya başlamıştır. 2018 yılı Eylül ayında Türkiye Ülke İşçi İlişkileri Müdürü pozisyonu teklif edilmiş ve İstanbul'a geri dönmüştür. UPS Türkiye bünyesinde kurulan Kadın Liderlik Gelişimi Komitesi, Genç Kuşak Komitesi ve 2014 yılında kurulan Kadın Liderlik Platformu gibi TurkishWIN ve KAGİDER ile paydaş olarak başlatılan projelerin liderliğini üstlenmiştir. Evli ve 3.5 yaşında bir kız çocuğu annesi olan Özge, akıcı Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.