Başlamak İçin Geç Değil ( Yönetici ) - Işıl Arıdağ

    Kurucumuz Melek Pulatkonak ve Ünite İletişim Yürütme Kurulu Başkanı Işıl Arıdağ ile bir araya geldi. Sohbet konumuz "Başlamak İçin Geç Değil".


    1960 yılında İstanbul'da doğan Işıl Arıdağ, 1978 yılında Robert Kolej'den mezun oldu. Yüksek öğrenimini 1982 yılında Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde tamamladı. Psikoloji dalında lisansüstü eğitimi aldı.
    Reklam ve halkla ilişkiler sektörlerinde çeşitli profesyonel görevlerini takiben; 1998 yılında ulusal ve uluslararası kurum ve markalara iletişim danışmanlığı hizmeti sunan ve 2016 yılında dünyanın önde gelen iletişim pazarlaması şirketi Edelman'ın Türkiye'de münhasır temsilcisi olan ÜNİTE İletişim'in kurucu ortağı oldu. 2002-2006 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yarı zamanlı öğretim üyeliği görevini yürüttü. 2010-2012 dönemindeki Yönetim Kurulu üyeliğini takiben, 2015-2016 döneminde İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği-İDA'nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak sektörü temsil etti. ÜNİTE İletişim Yürütme Kurulu Başkanı olarak iş hayatında aktif rol almaktadır.


    Melek Pulatkonak, Avusturya Lisesi'nden mezun olup soluğu yurt dışında alan Melek Pulatkonak, New York Borsası'nda iş hayatına atıldı. MBA sonrası girişimcilik serüveni başladı. hakia.com'daki kurucu ortaklığı ve 20 yıllık yurt dışı deneyimini geride bırakıp, Microsoft'da Genel Müdür Yardımcısı olarak Türkiye'ye döndü. 2015'de dünya vatandaşı olan Türk kadınlarının global kız kardeşlik çemberi olan TurkishWIN'i kurdu. 2013 yılında kurumsal hayatı bırakıp tam zamanlı TurkishWIN'de çalışmaya başladı. Yeni bir TurkishWIN girişimi olan BinYaprak'ta milyonlarca kadına "O Yaparsa Ben de Yaparım" gücünü vermek ve kadını iş hayatında harekete geçirmek için BinYaprak dijital kız kardeşlik çemberini halka halka büyütüyor. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.