Eşit İş, Eşit Ücret! - Murat Yeşildere

     Egon Zehnder'in yönetici ortağı Murat Yeşildere ile 'Eyvah Ceo Doğuyor' kitabı hakkında hoş bir sohbet gerçekleştiridik. Murat Yeşildere'nin kitabında da değindiği 'Eşit iş, eşit ücret' konusunu da videomuzda bulabileceksiniz.

    Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliğini bitiren Yeşildere, University of Manchester Bilim & Teknoloji Enstitüsü'nde İş Ekonomisi masterı yaptı. Murat Yeşildere'nin finansal kiralama sektöründe başlayan profesyonel kariyeri Philip Morris, GSD Holding ve GSD Yatırım Bankası'nda Hazine ve Fon Yönetimi konularında aldığı yönetici rolleri ile gelişti. Yeşildere, Ekim 2000'de, yönetim danışmanlığı firması Egon Zehnder'e katıldı ve halen de Türkiye ve çevre coğrafyalara Yönetici Ortak olarak liderlik ediyor. Yeşildere Türkiye'nin ulusal insan yönetimi derneği olan PERYÖN'ün, Yönetim Kurulunda Kadın derneğinin Yönetim Kurulu'nda, Bağımsız Kadın Direktörler platform ve Profesyonel İş Kadınlar Derneği (PWN) Danışma Kurulu'nda ve %30 Kulübü Türkiye yapılanmasının Yürütme Kurulunda görev yapıyor. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.