Eğitimde Değişenler / Eğitimin Dönüşümü - Ecmel Ayral & Eray Yüksek

    Fütüristler Derneği Başkanı Eray Yüksek moderatörlüğünde Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Ecmel Ayral ile Eğitimin Dönüşümü isimli canlı yayın gerçekleştirdik. Dileriz bu video size yardımcı olur!

    Dr. Ecmel Ayral, İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
    1983 yılından beri sürdürdüğü iş yaşamı boyunca hem akademik hem de profesyonel alanlarda faaliyet gösteren Ayral, gayrimenkul, finans ve kurumsal eğitim/gelişim konularında yerel ve uluslararası girişimlerde bulunmuş, ayrıca birçok kurumun gelişiminde danışman olarak da rol almıştır. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü'nde tamamlayan Ayral, Marmara Üniversitesi Örgütsel Davranış Ana Bilim Dalı'ndaki yükseklisans ve doktora çalışmasını müteakiben Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde dersler vermeye başlamış ve 2004-2010 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesinde profesyonel yönetici olarak da görev almıştır.


    30 yılı aşkın süredir sürede çeşitli endüstrilerde kurumların; markalaşmaları, farklılaşmaları, yaratıcı ve inovatif olmaları konusunda; projelerinin başlatılmasında ve şekillenmesinde önemli roller almıştır. Dönüşüm, strateji, teknoloji ile işi buluşturma; geleceği anlama, senaryolar üretme ve istenilene ulaşmakonularında liderlik, koçluk görevlerini üstlenmiştir. Avrupa'nın gelişmiş ülkelerinde IBM firmasının işinin sürekliliğini sağlamak için üst seviye görevlerüstlenmiştir. IBM Türk'ün, hizmet organizasyonuna dönüştüğü yıllarda yaptığı Genel Müdürlük görevisırasında,büyüme ve pazar payları rekor artışlar göstermiştir.Başkan Yardımcılığı döneminde,yeni pazarlar ve yeni ülkeler IBM dünyasına katılmıştır. Halihazırda Fütüristler Derneği'nde Başkanlık görevini üstlenmekte; kurumlar, girişimciler ve gençlere iyi birgelecek üretebilmeleri için destek vermektedir.

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.