Perakendede İnsan Kaynaklarının Geleceği

    Nisa Dizdar ve Mine Yücesoy Dirancı, perakende sektöründe insan kaynaklarının geleceğini konuşuyor. Dileriz bu yayın çizmek istediğiniz kariyer planlamasında size fayda sağlar.


    Nisan Dizdar, Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi, Eğitim İletişimi ve Planlaması Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. 2015 yılında Adler Learning Center bünyesinde Koçluk eğitimlerini tamamlamasının ardından profesyonel yaşamında Koçluk becerileri ile ilerlemeye ve Koçluk yapmaya başladı. Aynı yıl paralel olarak Değerlendirme ve Gelişim Merkezi programlarını tamamlayarak Profesyonel Değerlendirici sertifikalarını aldı ve o tarihten itibaren başta görev aldığı firma çalışanları olmak üzere farklı şirketlerde Değerlendirme ve Gelişim projelerinde Danışman olarak görev aldı.


    Kariyer hayatına 1999 yılında Rota Yönetim Danışmanlığı'nda Yönetim Danışmanı Asistanı ve Eğitmen olarak başladı. Eğitim Danışmanlık alanında, farklı şirketler için uygulanan birçok farklı projede görev aldı. Öğrenen Organizasyonlar eğitimleri ve kişisel gelişim eğitimleri başta olmak üzere, farklı firmalar için birçok konuda eğitimler verdi. 2001-2004 yılları arasında Gima A.Ş'de İnsan Kaynakları ve Eğitim Uzmanı olarak çalıştı. 2004 yılında Canon'da İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görev yaptı. 2005-2013 yılları arasında Bimeks'te önce İnsan Kaynakları Müdürü olarak 2013-2016 yılları arasında da İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü olarak görev yaptı. ebebek'ten önce farklı firmalara Eğitmen, Koç ve Danışman olarak destek verdi ve Mazars Denge bünyesinde İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı. Nisan 2018'den itibaren ebebek bünyesinde İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev almaktadır.


    Mine Yücesoy Bizim İK İşleri'nin kurucusu. 20 sene Türkiye ve yurt dışında İnsan Kaynakları alanında çalıştıktan sonra, kendi işini kurdu.İş dünyasında daha iyi liderlerin olması için çalışmayı kendine vizyon edindi. Bu nedenle liderlik gelişim ve kurumların iyi lider yetiştirmesi için çevik insan kaynakları süreçlerinin kurgulanmasında kurumlara danışmanlık yapıyor. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.