Evde Çalışan Annenin Corona Günlüğü

    ICMEA & Gelişen Pazarlar Yetenek Gelirştirme Direktörü Aslı Üner Dizdar ve ÇİMSA İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Çörtelekoğlu ile evde çalışan annenin korona günlüğüne göz gezdirdik. #EvdeKal'dığımız bugünlerde bu video dileriz size yardımcı olur!

    Aslı Dizdar Kimdir;

    Aslı Dizdar, Shire İlaç'taki Emerging Markets HRBP'de, BDT ve Afrika için büyüme bölgelerinden sorumludur. Bu rolünden önce; birçok endüstri, şirket ve ülke genelinde 16 yıllık bir kariyeri vardır. Kariyerine Andersen'de İnsan Kaynakları Danışmanlığı pozisyonuyla başlayıp, HRBP ve Center of Excellence rolleri ve 9 yıl boyunca yürüttüğü çeşitli projeler ve çalıştığı ekiplerle Turkcell'de yer edinmiştir. Kültürel dönüşüm yolculuğu, birleşme ve örgütsel yeniden yapılandırma ve yetenek yönetimi projelerine öncülük etmiştir. Eczacıbaşı Baxter'in yönetim ekibinde İK Direktörü olarak görev yapmış ve şirketin kültürel / organizasyonel yolculuğuna öncülük etmiştir. Bu dönüşümlerin bir sonucu olarak, bölgeyi kapsayan Shire'daki rolüne yükselmiştir. İş dünyasında, kadın liderliğinde ve genç nesilde, İK liderliğinin tutkulu bir savunucusu olmuştur. Peryön, TurkishWIN, Tarsus Amerikan Kolej Mezunları gibi STK'larda yönetim kurulu üyeliği görevini yapmaktadır. İTÜ, Endüstri Mühendisliğinden mezun olmuştur ve Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde MBA'ini yapmıştır. Mutlu bir evliliği ve bir kızı vardır. O güçlü bir meydan okuyucudur ve "NEDEN" sorusu ile başlamanın büyük bir hayranıdır. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.