TOG Nedir Ve Gönüllülük Nedir, Nasıl Olunur?

    Toplum Gönüllüleri Vakfı Yönetim kurulu üyesi Zafer Güzel ile TOG ve gönüllülük üzerine bir #canlıyayın gerçekleştirdik. #Kariyer ve #gelişim sürecinizi planlarken dileriz bu video size fayda sağlar.

    Ben Zafer Güzel, Fen Bilgisi Öğretmenliği'nde Yüksek Lisans yapıyorum STEM eğitimi ve sınava yönelik motivasyonlarla ilgili çalışmalarım var. Enerjik, motivasyonu yüksek, hareket etmeyi ve hareketlendirmeyi seven, üretken ve bir genç olarak her yaşta ve her zaman gençlerin gücüne inananlardan birisiyim.
    TOG yolculuğum üniversitede gördüğüm TOG standına gelip başvurmakla başladı o gün bugündür yaklaşık 4 yıldır ODTÜTOG gönüllüsüyüm.
    Vakıfta bugüne kadar yerel, bölgesel ve ulusal bir çok çalışmada bulundum.

    Ekip koordinatörlüğü, proje koordinatörlüğü, eğitim aktarımcısı olarak çalışmalar yürüttüm ve yürütmeye de devam ediyorum. Yaklaşık 14 aydır vakfın yönetim kurulu üyelerinden birisi olarak farklı çalışma grupları içerisindeyim. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.