Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Şirketlerin Rolü

    Kurumda Fırsat Eşitliği programımızın konukları ‪Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu İş Dünyası Aile İçi Şiddete Karşı Projesi Proje Yöneticisi sevgili Sevda Alkan ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Toplumsal Cinsiyet Programları Koordinatörü sevgili Meltem Ağduk ile Zoom üzerinden "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Şirketlerin Rolü" konulu güzel bir canlı yayın yaptık. Dileriz bu video size yön verir.


    Meltem Ağduk, 1968 yılında İzmir'de doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesini bitirdikten sonra yüksek lisans eğitimini de aynı okulda yaptı. Medya alanında doktora çalışmasını sürdürmekte. 10 yıl kadar Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde akademisyen olarak çalıştıktan sonra 2003 yılında Birleşmiş Milletler Nüfus Fonunda, önce savunuculuk daha sonra da toplumsal cinsiyet program yöneticisi olarak çalışmaya başladı. Hem kamu, hem özel sektör hem de sivil toplum kuruluşları ile kadına yönelik şiddetle mücadele, kadının toplumsal yaşamda güçlendirilmesi konularında projeler hazırlayıp yürütmekte.
     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.