Eşit Bir Hayat! (Enerji Sektöründe Kadın) - Ezgi Turgut

    EBRD desteği ile Enerji ve Elektrik dağıtım şirketlerinin İK temsilcileri ile "Enerji Sektöründe Kadın" konulu sohbetlerimizin bir yenisini Ezgi Turgut ile gerçekleştirdik. EŞİT BİR HAYAT!

    Ezgi Turgut Kimdir:
    2004 yılında Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden mezun olmuştur.
    Çalışma hayatına 2005 yılında Karakaya Teknoloji Grup'ta İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başlayan Turgut, 2007-2011 yılları arasında Teknosa İç ve Dış Ticaret AŞ'de İnsan Kaynakları alanında ağırlıklı olarak işe alım ve yerleştirme, kariyer yönetimi, performans yönetimi konularında görev almıştır.
    2011 yılında IC İçtaş Enerji Yatırım Holding AŞ şirketinde İnsan Kaynakları Şefi olarak çalışmaya başlayan Turgut, özelleştirme kapsamında elektrik dağıtım ve elektrik üretim şirketlerinin devralınması, İnsan Kaynakları fonksiyonunun yeniden yapılandırılması, sistem kurulumu ve entegrasyon çalışmalarının yürütülmesi konularında aktif olarak görev almıştır.
    2017 yılında Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Satış AŞ'ye Kıdemli İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak katılan Turgut şirket devri sonrası kurumsal insan kaynakları uygulamalarının devreye alınması konularında çalışmalara katılmasının yanı sıra Zorlu Enerji bünyesinde yürütülen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği programında görev almaya devam etmektedir.


    Bu video Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) destekleriyle yayına alınmıştır. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.