Hayata Işık Tutuyoruz! (Enerji Sektöründe Kadın) - Ebru Şahan

    EBRD desteği ile Enerji ve Elektrik dağıtım şirketlerinin İK temsilcileri ile "Enerji Sektöründe Kadın" konulu sohbetlerimizin bir yenisini Ebru Şahan ile gerçekleştirdik. HAYATA IŞIK TUTUYORUZ!

    Ebru Şahan Kimdir:

    ODTÜ Endüstri Mühendisliği eğitiminin ardından, Sabancı Üniversitesi Liderlik Programına katılmış, Profesyonel Koçluk, Mentorluk ve Altı Sigma Kara Kuşak eğitimlerini almıştır. Profesyonel iş yaşamına Vestel Elektronik'te Yurtdışı Satın Alma Mühendisi olarak başlamış, sırasıyla Ford Otosan Kocaeli Fabrikası'nda Satın Alma Mühendisi, Sabancı Holding Lastik Takviye ve Otomotiv Grubu (LTMOG) Ortak Hizmetler biriminde Sistem Geliştirme Uzmanı ve Kordsa Global'de Kalite Güvence Müdürü olarak görev almıştır. Sonrasında Erdemir Grup'ta İnsan Kaynakları Müdürü görevini yürüten Şahan, Mayıs 2018 tarihinden itibaren Sepaş Enerji'de İnsan Kaynakları, Kurumsal Gelişim ve Satın Alma Grup Müdürlüğü görevini yürütmektedir. PWN (Professional Women's Network) Derneği üyesidir ve çeşitli sivil toplum kuruluşları projeleri kapsamında üniversite öğrencilerine mentörlük yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk annesidir. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.