Cinsiyeti Unut! (Enerji Sektöründe Kadın) - Sinem Yorulmaz

    EBRD desteği ile Enerji ve Elektrik dağıtım şirketlerinin İK temsilcileri ile "Enerji Sektöründe Kadın" konulu sohbetlerimizin bir yenisini Sinem Yorulmaz ile gerçekleştirdik. CİNSİYETİ UNUT!

    Sinem Yorulmaz Kimdir:
    Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. İnsan Kaynakları ve Kurumsal Yetkinlikler Direktörü olarak 1,5 yıldır görev yapan Sinem Yorulmaz; İnsan Kaynakları süreçlerinin yanı sıra İş Sağlığı ve Güvenliği, İdari İşler ve Kurumsal İletişim süreçlerinin yönetiminden sorumludur.
    19 yıllık profesyonel deneyimin son 5 yılı enerji sektöründe olmakla beraber; danışmanlık, lojistik, sağlık sektörlerinde deneyim sahibidir.
    Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Yorulmaz; yüksek lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünde tamamlamıştır. Eğitim ve kariyer hayatı boyunca başta insan kaynakları olmak üzere çeşitli yönetsel alanlarda yetkinlik kazanan Yorulmaz; insan kaynakları politikaları & yönetimi, performans yönetimi, yetenek yönetimi, çalışan deneyimi, liderlik ve koçluk, sendikal ilişkiler, çalışma ilişkileri, iş sağlığı ve güvenliği, kurumsal iletişim ve idari işler alanlarında uzun süreli bir deneyime sahiptir.

    Kurumsal ve sosyal sürdürülebilirlik projelerinin hayata geçirilmesinde aktif rol alan Yorulmaz; SEDAŞ'ın fırsat eşitliği konusunda yürüttüğü " Forget the Gender" projesinin sürekli hale getirilmesi ve etki alanının genişletilmesine liderlik etmektedir. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.