Sevdiğiniz İşe Değer Katarsınız! - Burcu Burgazlıoğlu (UPS) | BinYaprak

    UPS SCS Türkiye şirketinin Ülke Müdürü, sevgili Burcu Burgazlıoğlu ile #kariyer sohbeti gerçekleştirdik. Dileriz bu video kariyer planlamanızda size yardımcı olur!

    Burcu Burgazlıoğlu, Işık Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde MBA ve Yönetim Organizasyon Yüksek Lisansı yaptı. Yüksek lisansının 2. yılında tercüman olarak işe girdiği firmada Nakliye departmanına geçme şansı yakaladıktan sonra birim içinde yöneticiliğe uzanan bir kariyeri oldu. 2009'da UPS satın alması ile UPS SCS bünyesinin bir parçası olarak çalışmaya devam etti ve ileriki yıllarda Deniz Nakliye Operasyon Yönetmenliği, Kara ve Deniz Nakliye Operasyon Yönetmenliği ve Hava Kargo Yönetmenliği yaptıktan sonra 2015 yılında UPS'in Nakliye ve Lojistik Depolama çözümleri sunan firması olan UPS SCS Türkiye şirketinin Ülke Müdürü pozisyonuna terfi etti. Halen bu görevi sürdürmekle beraber , yine UPS SCS'in Avrupa'da yürüttüğü çeşitli projelere yöneticilik yapmakta. Evli ve 2.5 yaşında bir kız çocuk sahibi olan Burcu Burgazlıoğlu'nun seyahat etmek ve binicilik hobileri arasında. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.