Hayallerinizden Vazgeçmeyin! - Bahar Arıbaş (UPS)

    UPS Türkiye'de Muhasebe Müdürü, sevgili Bahar Arıbaş ile #kariyer sohbeti gerçekleştirdik. Dileriz bu video kariyer planlamanızda size yardımcı olur!  

    Bahar Arıbas 1986 yılında Lüleburgaz'da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini Lüleburgaz Anadolu Lisesi'nde tamamladı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü'nden 2009 yılında mezun oldu. 2010 yılında meslek hayatına atılan Bahar, sırasıyla Alp Havacılık, PriceWaterhouseCoopers, Perfetti Van Melle, Redbull ve Manpower firmalarında çeşitli finans ve muhasebe görevlerini üstlenmiştir. Yaklaşık 1 yıl Londra'da ikamet ettikten sonra tekrar ülkesinde dönme kararı alarak iş hayatına İstanbul'da devam etmiştir. 2020 yılından bu yana UPS Türkiye'de Muhasebe Müdürü görevi yapmaktadır. 2014 yılında evlenen Bahar Arıbas, 5 yaşında 1 çocuk annesidir.

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.