Uluslararası Kariyer

    GE Global Yetenek ve Organizasyon Geliştirme Direktörü Belgin Ertam "Uluslarası Kariyer" yapmak isteyenlere tüyolar veriyor.


    İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Belgin Ertam, İ.Ü. İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden mezun oldu. Harvard Business School'da Liderlik üzerine egitimini tamamladı.

    1996 yılında DHL Express Müşteri Hizmetleri Departmanı'nda başladı. 1997 yılında İnsan Kaynakları Departmanı'nda ilk görevine atanan Ertam, İnsan kaynakları departmanın tüm bölümlerinde, degişik kademelerde sorumluluk aldıktan sonra, 2004 yılında DHL İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı. DHL Türkiyedeki görevinin yanısıra, DHL Express'in EEMA Bölgesi İK İcra Kurulu üyesi olarak görev yaptı. DHL'de bulunduğu dönemde Türkiye'de ilk defa, kurumsal bir organizasyonda Mentorluk uygulamasını hayata geçirdi. Çok sayıda kişiye bireysel mentorluk ve koçluk yaptı. 2008-2013 yılları arasında Microsoft Türkiye'de, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2013-2015 yılları arasında General Elektrik Türkiye'de İK'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve MENAT Bölgesi Ticari Grup İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görevlerini yürüttü. 2015 Ocak ayı itibari ile 180 ülkeden sorumlu GE Global Yetenek ve Organizasyon Geliştirme Direktörü olarak atandı. 2019 yilinda MENAT Bolge HR Direktoru gorevini, global rolune ek olarak ustlendi. Hong Kong'da baslayan yurtdisi kariyerine, hali hazirda Dubai Bolge ofisinde devam etmektedir.

    PERYON Yönetim Kurulunda 6 yıl görev alan Belgin Ertam, Eğitim Çalışma grubunu kurup, 4 yıl süreyle ekip liderliğini yürüttü. Yeditepe Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları Yönetimi alanında dersler verdi. Ertam, evli ve 2 cocuk annesidir. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.