Eczacılıktan Başkanlığa / İlaçta Kariyer - Ayla Kurtuluş | BinYaprak

    MS Pharma Türkiye Ülke Başkanı ve Global Yönetim Kurulu Üyesi Ayla Kurtuluş ile kendi #kariyer planlamasıyla ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Dileriz bu video #sektör arayışında size yardımcı olur.

    Ayla Kurtuluş, MS Pharma Türkiye Ülke Başklanlığı ve Global Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur. Global ilaç şirketlerinde 25 yılı aşkın tecrübeye sahiptir. Konvansiyonel ve biyoteknolojik üretim deneyimlerine ek olarak, Türkiye genel müdürlüğü , Orta Doğu, Afrika ve Latin Amerika Bölgesel Operasyonlarını da yönetmiştir. TMEA bölgesinde 4 yıl boyunca Çeşitlilik & Dahiliyet Projesi şampiyonu görevini yönetmiştir. Avrupalı iş kadınları tarafından kurulmuş ve yönetimde kadın-erkek işbirliğini desteklemeyi amaçlayan European Women's Management Development (EWMD) Örgütü üyesidir. Evli ve iki çocuk sahibidir.

    "İlaçta kariyer: Çok iyi gelecek." bilgi ve paylaşım platformu, sektörde 25. yılını kutlayan ve sene başında Azelis bünyesine katılarak global bir şirket olan Ekin Kimya ile dijital kız kardeşlik ağı BinYaprak'ın işbirliğinde kuruldu. Platform ilaç sektörüne ilgi duyan genç kadınlara kariyer yollarında rehberlik etmeyi ve ilaç endüstrisinde çalışan kadınlar arasında değer yaratan bir ağ oluşturmayı amaçlıyor. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.