Genel Müdürlüğe Uzanan Yolculuk / İlaçta Kariyer - Elif Elkin | BinYaprak

    Abdi İbrahim Otsuka Genel Müdürü Elif Elkin ile kendi #kariyer planlamasıyla ilgili güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Dileriz bu video #sektör arayışında size yardımcı olur.

    Robert Kolej mezunu olan Elif Elkin, Boğaziçi Üniversitesi Kimya eğitimini tamamlamasının ardından, Yeditepe Üniversitesi'nde MBA yüksek lisans yaptı. Profesyonel kariyerine Dışbank'ta Proje Yönetimi Bölümü'nde başlayan Elif Elkin, 2001 yılında Deva İlaç bünyesinde Ürün Müdürü olarak ilaç sektörüne adım attı. Elkin, bugün Eastpharma yapısı altında olan Deva İlaç'ta Ürün Müdürlüğü, Satış Müdür Yardımcılığı, Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonlarında görev aldıktan sonra Saba İlaç'ın da Eastpharma Grubu'na dahil olması ile 2007 yılında Saba İlaç Genel Müdürü olarak atandı.



    Türk İlaç sektörünün lider firması Abdi İbrahim'de 2009 yılından bu yana sırasıyla Satış & Pazarlama Bölüm Müdürlüğü, İş Geliştirme Müdürlüğü, İş Geliştirme Direktörlüğü, Strateji Ofisi ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü sorumluluklarını üstlenen Elif Elkin, Ocak 2017 tarihinden bu yana Abdi İbrahim Otsuka şirketinde Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.


    ------------------------

    "İlaçta kariyer: Çok iyi gelecek." bilgi ve paylaşım platformu, sektörde 25. yılını kutlayan ve sene başında Azelis bünyesine katılarak global bir şirket olan Ekin Kimya ile dijital kız kardeşlik ağı BinYaprak'ın işbirliğinde kuruldu. Platform ilaç sektörüne ilgi duyan genç kadınlara kariyer yollarında rehberlik etmeyi ve ilaç endüstrisinde çalışan kadınlar arasında değer yaratan bir ağ oluşturmayı amaçlıyor.

    ------------------

    BinYaprak; çalışan ve üretmek isteyen kadının tecrübelerini paylaştığı ve birbirine fırsat yarattığı bir kız kardeşlik ağı. Hedef; öğrenciden emekliye, kadından erkeğe, bireyden kuruma kadar tüm paydaşlarla kadının içindeki iş hayatı potansiyelini keşfetmesi ve bu yolculukta yalnız olmadığını bilmesini sağlamak. Detaylı bilgi: www.binyaprak.com 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.