Ebru Gümüş, 5 Eylül 2000 tarihli Manisa doğdu. Lise öğrenimini İstanbul'da Yaşar Acar Fen Lisesi'nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde lisans öğrenimine başladı ve şuanda 3. sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir. Hukuk öğrenimine devam etmenin yanı sıra TOG Vakfı'nda faaliyet gösteren bir Toplum Gönüllüsü'dür. Bunun dışında Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve LÖSEV'de de gönüllük olarak faaliyet göstermektedir. Hukuk fakültesine başladığı yıldan itibaren ise European Law Students Association (ELSA) üyesi olmakla birlikte 2021 yılı Legal Research Group takımında teknik editör olarak yer almaktadır. 2020 yılı bahar döneminde ise Ebru'ya kız kardeşliğin gücünü hissettiren ve harika kadınlarla tanışma ve çalışma fırsatı tanıyan CampusWIN yolculuğuna başladı ve şu anda da Binyaprak Event Co-Leader olarak bu güzel yolculuğa devam etmektedir.

    İş Dünyası Aile İçi Şiddete Karşı: Garanti BBVA’dan İyi Uygulama

    "Türkiye'de beyaz yakalı kadın çalışanların yüzde 75'i, şiddetin en az bir türüne maruz kalıyor." Kurumda "şiddete sıfır tolerans" politikasıyla bu toplumsal problemin çözümüne katkı sağlamak isteyenlere yönelik yazı serimizde bu ay Garanti BBVA liderleriyle kısa bir söyleyişimiz var. Harekete geçmen ve kurumunu harekete geçirmek için o gün bugün!

    Beş adımda Aile İçi Şiddete Yeter Deyin yazımızı okuduysanız Garanti BBVA'nın iyi uygulamalarını biliyorsunuz. Daha derine inelim dedik ve Garanti BBVA İnsan Kaynakları Direktörü İlke Badraslı Temel ile bir kısa söyleşiyi ve aldığımız tüyoları paylaşmak istedik!

      1412

    Mobbing'e Maruz Kalan Kişilerin Başvurabilecekleri Hukuki Süreçler

    ''Mobbing mağduru kişilerin hukuki olarak da haklarını bilinmesi ve bununla mücadele edilmesi için yargı yoluna gidilmesi kaçınılmazdır." Didem Kalaycıoğlu Birol, Binyaprak için yazdı! İyi okumalar...

      1903

    Bezdiri veya Bir Başkası Sonumuz Mahkeme Olmak Zorunda Mı?

    Mobbing (Bezdiri) konusunda başlattığımız yazı serisi içerisinde mahkemeye gitmeksizin sorunun çözülmesi için oluşturulmuş İş yeri Arabulucuğu ve Ombudsluğu mekanizmaları hakkında Dr. İdil Elveriş yazdı. İyi okumalar! 

      1204

    Hakimlikten Akademiye Uzanan Hukuka Adanmış Bir Hayat: Prof. Dr. Cihan OSMANAĞAOĞLU KARAHASANOĞLU

    İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesindeki odasında Cihan Osmanağaoğlu Karahasanoğlu

     Eski Hakim ve halen İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Tarihi Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olan Prof. Dr. Cihan OSMANAĞAOĞLU KARAHASANOĞLU ile hukuk meslekleri üzerine harika bir röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar!

      4241

    Mobbing'i Tanıyalım

    Unsplash - Nik Shuliahin

    Bu yazımızda kurumda şiddetin en belirgin ve yaygın hali olan "mobbing" konusunu masaya yatırıp kapsamını, nasıl gerçekleştiğini ve mobbingin önlenmesi konusunda neler yapılabileceğini anlatacağız. 

      2527

    TÜSİAD Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışma Grubu

    TÜSİAD nedir, neler yapar? Bu soru ile birlikte cinsiyet eşitliği ile ilgili Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Çalışma Grubu'nun yaptığı çalışmaları ve raporları sizin için derledik. Keyifli okumalar! 

      1528

    Avukat Mustafa Zorbozan ile Sanat Hukuku Üzerine

    Av. Mustafa Zorbozan'ın Sanat Hukuku üzerine verdiği içten röportajı keyifle okumanız dileğiyle.

     Sanat Hukuku alanında faaliyet gösteren sevgili Avukat Mustafa Zorbozan ile Sanat Hukuku üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. İyi okumalar dilerim.

      2172
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.