Dışarıdaki Gürültüleri Azaltın, Özünüze Dönün

    İçindeki sesi dinlemek mi yoksa dışarıdaki seslerin esiri olmak mı? Yeni yazımız sizinle, keyifli okumalar! 

      667

    CampusWIN Gamification Nedir?

    CampusWIN için önem taşıyan Gamification kavramını açıklıyoruz bu yazımızda. Keyifli okumalar!

      996

    İlaçta Kariyer: Değişen Dönüşen Yetkinlikler

    'İlaçta kariyer çok iyi gelecek!' diyerek başladığımız bu yoldaki ilk söyleşimizde ilaç sektörünün hızla değişen dönüşümlere nasıl uyum sağladığını ve değiştiğini konuştuk. İlaç sektöründeki yenilikler ve değişen yetkinlikler için haydi okumaya!  

      1118

    Duygusal Çeviklik

    Yeliz Bahadır ile "duygusal çeviklik" üzerine ilham verici ve farkındalık yaratıcı bir etkinlik gerçekleştirdik. Keyifli okumalar!

      1192

    Mindfulness-Bilinçli Farkındalık Uygulamaları

    Uzm. Psikolog & Psikoterapist Didem Turgut Çönkü ve Dr. Psikolog & Psikoterapist Derya Bayram tarafından yazılan Mindfulness-Bilinçli Farkındalık Aileler ve Eğitimciler İçin Uygulamalı El Kitabı'nda değinilen birkaç uygulamayı bu yazımda sizlerle paylaşmak istedim. Herkese "bilinçli" ve keyifli okumalar!

      1996

    Güçlü Kızlar Platformu: Sen de katıl!

    İngilizce, konuşma pratiği yaparak öğrenilebilir mi sence? Cevap evet & Güçlü Kızlar'la!  

      1886

    Nisan Ayında CampusWIN’de Neler Yaptık?

    Nisan ayı CampusWIN'de dopdolu geçti!

    Her ay CampusWIN Event Komitesi olarak, kız kardeşlerimizi bir araya getirmek için birbirinden güzel, ilham veren etkinlikler düzenliyoruz. Nisan ayı da onlardan biriydi, neler yaptığımızı merak ediyorsan etkinliklerimizden kısaca bahsettik. 

      942

    Gelişmeleri Kaçırma Korkusu (FoMo) nedir?

     Günlük yaşamın ayrılmaz bir parçası haline gelen teknolojik ürünler insanların sanal ortamda daha fazla vakit geçirmesine neden olmaktadır. Özellikle oldukça ilgi gören sosyal medya 'Gelişmeleri Kaçırma Korkusu(FoMo)' adı verilen bir fenomenin ortaya çıkmasına yol açmıştır. Keyifli okumalar!

      1055

    CFA SOCIETY ISTANBUL, 7. “WOMEN IN FINANCE – FİNANSTA KADIN” PANELİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

    CFA Society Istanbul'un finans dünyasına yönelik hız kesmeden devam eden çalışmalarından "Women in Finance – Finansta Kadın" paneli izleyicilere ilham oldu. Genç kadın liderlerin katılımıyla gerçekleşen panele dair detaylar yazımızda. Keyifli okumalar!

      1478

    CFA INSTITUTE’DAN KADINLARA ÖZEL BURS İMKANI!

    Photo by CoWomen on Unsplash

    CFA Institute, CFA yolculuğunu daha ulaşılabilir hale getiren bursları sayesinde kadınların hayatlarına dokunuyor. Burs programının detayları yazımızda !

      1365

    Bugünün Lideri Olarak Üniversitende Fark Yaratmaya Var Mısın? CampusWIN'i Tanıyalım.

    CampusWIN nedir? Bünyesinde ne barındırır? Alım süreçleri nasıl işler? Bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız yazımıza bekliyoruz. Keyifli okumalar! 

      1822

    Hukuk Fakültesi Öğrencisinin Polonya' da Erasmus Hikayesi

    Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Neşe Kalyoncu 2020-2021 güz dönemi Polonya'da deneyimlediği Erasmus Hikayesini sizler için yazdı...

     Bugünkü yazımızda Hukuk Fakültesi öğrencisi Neşe Nur Kalyoncu sizlerle Erasmus deneyimini ve Polonya tavsiyelerini paylaştı. Keyifli okumalar!

      3063

    Hadi bu kez 2020'nin sonuna dönelim: Türkiye'de İnovasyon Haftası

     Herkese selam! Başlığı okuyunca bir an düşündüğünüz 2020'ye dönme fikri sanırım pandemi nedeni ile oldukça kötü bir fikir. Muhtemelen hayatlarımızın en zor zamanlarını yaşadık, hiç ummadığımız dönüşümlere adapte olmaya çalıştık. Fakat her şey mi bu kadar kötüydü? Bunca zorluğun arasında hala üretime, aydınlanmaya, ilham olmaya devam edenler ve çok daha fazlası için çalışanlar da vardı. 

      1092

    CFA Programı Nedir?

    CFA Society'nin bizlere CFA Programı nedir sorusunun cevabını anlattığı yazımızla karşınızdayız. Keyifli okumalar!

      8886

    Çevre ve İnşaat Mühendisliğinde Kariyer: Tuba Tatar ile Röportaj

    İnşaat yüksek mühendisi ve çevre mühendisi Tuba Tatar

    Ülkemizin başarılı inşaat ve çevre mühendislerinden Tuba Tatar ile mühendislik üzerine çok keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. İnşaat mühendisliği ile ilgili merak ettikleriniz ve çok daha fazlası röportajımızda. Keyifli okumalar!

      2371

    Ürün değil, İş Geliştiriyoruz

    İhsan Elgin'in kaleme aldığı girişimcilik özelindeki bu serinin ilk yazısıyla sizlerleyiz. Keyifli okumalar!

      949

    Bireysel Manifesto - Cinsiyet Ayrımcılığına Dur Diyelim!

    Yazımızda Danışma Kurulu üyelerimizden Yeliz Mercan'ın iş hayatındaki cinsiyet ayrımcılığına yönelik bireysel manifestosuyla karşınızdayız. Keyifli okumalar!

      991

    Kurumlar da "Şiddete Sıfır Tolerans" Demeli

    Yazımızda kurumların "şiddete sıfır tolerans" politikasından ve bu şiddetin çözümüne dair önerilerin paylaşıldığı BinYaprak canlı yayınından bahsedeceğiz. Keyifli Okumalar!

      1105

    Siber Güvenlikte Kariyer: Selma Yılmaz Çakmak İle Röportaj

    Türkiye İş Bankasında Bilgi Teknolojileri Müfettişliği yapan Selma Yılmaz Çakmak ile siber güvenlik alanında yüksek lisans hakkında ilham dolu bir röportaj yaptık, keyifli okumalar!

      2211

    Amerika Stajıma Dair

    Amerika'da Boston Üniversitesi'nde geçirdiğim 2 ayı sizlerle paylaştım. Yurt dışı staj başvuru sürecim nasıldı, nasıl kabul edildim, nasıl gittim, neler yaptım, kazanımlarım ne oldu gibi yurt dışı stajlarına dair merak edilenleri sizler için anlattım. Keyifli okumalar! 

      2507
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.