TurkishWIN, Türkiye ile bağı olan dünya vatandaşı tüm kadınların birbirlerine ilham ve güç verdikleri fark yaratan bir kizkardeslik networkudur. Avrupa, Amerika ve Türkiye'de faliyette olan TurkishWIN’in misyonu, benzer dünya görüşüne sahip, öğrenmeye açık kadınların içten paylaşımlarına ve birbirlerine fırsat yaratmalarına olanak tanımaktır. BinYaprak bir TurkishWIN girişimidir.

    Xsights-TurkishWIN-TED Üniversitesi'nin Kadın ve İstihdam Konulu 2024 Araştırma Sonuçları

    Toplumsal cinsiyet eşitliği, günümüzde hâlâ birçok ülkede tartışılan ve üzerinde çalışmalar yapılan bir konudur. Kadınların istihdamı, eşit fırsatlar ve cinsiyet temelli mitler gibi konular, bu alandaki önemli sorunlardan bazılarıdır. "Kadın ve İstihdam Araştırması", Türkiye'de kadınların istihdam durumunu ele alarak, çeşitli mitleri ve değerleri sorgulayan kapsamlı bir çalışmadır. Bu araştırma, cinsiyet eşitliği ve kadın istihdamı konularında farkındalık yaratmayı hedeflemektedir. Detaylar yazımızın devamında! 

      61

    YGA Teknolojide Rol Model Kadınlar

    Merhaba Değerli Teknoloji Tutkunu,

    Geleceğin teknoloji liderleri arasında yer almak için bir fırsat kaçırmak istemiyor musun? İşte karşınızda, YGA & Citibank iş birliğiyle hayata geçirilen Teknolojide Rol Model Kadınlar Programı! 

      170

    Çalışma Yaşamında Şiddete Sıfır Tolerans İçin Kurumlar Ne Yapabilir?

    Toplum ne ekerse, iş dünyası çalışma hayatında onu biçiyor. Bir kurumda kapsayıcı kültürü yaşatmanın olmazsa olmazı psikolojik güven ortamını sağlamak. Toplumda ve çalışma yaşamında şiddet ve taciz sıfırlanmadıkça psikolojik güven alanını yaratmak imkansız. Kurumların bugüne kadar odaklandıkları ev içi şiddet odaklı destek mekanizmaları ve politikalarının ILO C190 ile çalışma yaşamına da taşınmış olması önemli bir adım. Çalışma Yaşamında Şiddete Sıfır Tolerans politika ve uygulamalarını yaygınlaştırmak her iş lideri ve kurumun sorumluluğudur. 

      931

    TurkishWin Hayata Dair Kariyer Soruları

    Hızla akıp giden hayat içerisinde durup kendinize sorular sorup yol haritanıza yeniden bakacağınız yazımız sizinle. Keyifli okumalar! 

      741

    TurkishWIN İlham Röportajları: Nilay Zehra Karagülmez Abamor

    Nilay Zehra Hanım ile İnsan Kaynakları alanında kariyer planı olanların yollarına ışık tutacak ilham dolu bir röportaj yaptık. Keyifli okumalar! 

      1171

    TurkishWIN İlham Röportajları: Elif Tutum Tuncer

    Verdiği tavsiyeler, kariyeri ve öngörüleriyle gençlere ilham olan Elif Hanım ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Röportajı okurken kağıt ve kaleminizi yanınızdan eksik etmemenizi öneririz. Keyifli okumalar!  

      958

    İlaçta Kariyer: Canan Bademlioğlu ile İlham Röportajı

    Canan Bademlioğlu kimdir? Abbott firmasında Genel Müdür olan Canan Bademlioğlu ile ilham dolu bir röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar!

      1447

    Pelin Ayan ile İlham Röportajı

    Sen de dijital strateji & dönüşüm, müşteri deneyimi, içerik, mobil pazarlama alanlarıyla ilgileniyorsan, Arçelik Global Güney Asya İş Dönüşümü & E-ticaret Yöneticisi olan Pelin Ayan ile yaptığımız bu röportajı sakın kaçırma!

      2116

    İlaçta Kariyer: Beril Koparal ile İlham Röportajı

    Beril Koparal kimdir? İlaç sektöründe çok farklı alanlarda yer almış olan Beril Koparal ile ilham dolu röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar!
      1596

    İlaçta Kariyer: Global Kariyer Fırsatları

    İlaçta Kariyer Çok İyi Gelecek dedik ve global kariyere sahip liderlerden çok değerli tüyolar aldık! İlaç sektöründe global bir kariyer için izlenmesi gereken yol nasıl olmalı diye düşünüyorsanız haydi okumaya!  

      884

    Elif Çelik ile İlham Röportajı

    Elif Çelik kimdir? Kurucusu olduğu ThreeD Stratejik Yönetim ve Liderlik Danışmanlığı ile Kurucu Ortaklarından olan ThinkHealth Platform'da yönetim danışmanı olarak görev yapan Elif Çelik ile ilham dolu röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar!

      1784

    TurkishWIN İlham Röportajları: Merve Mut Tatlı

    Başarılı ve göz dolduran kariyeri ile bize her zaman ilham olan Merve Mut Tatlı, samimi röportajında bize kariyerindeki başarı basamaklarını nasıl çıktığını anlattı, tavsiyelerde bulundu ve elbette ilham verdi. Keyifli Okumalar!

      967

    Kaniye Onat ile İlham Röportajı

    Kaniye Onat kimdir? Uzun yıllar ilaç sektöründe bulunan ve bu sektörde farklı pozisyonlarda yer alan Kaniye Onat ile ilham dolu röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar! 

      1460

    TurkishWIN İlham Röportajları: Didem Duru

    Bilişim Teknolojilerindeki 20 yılı aşkın kariyeri, başarılarıyla kendine hayran bırakan, lider teknoloji devinin Türkiye Genel Müdürü Didem Duru bize kendini ve kariyerini anlattı. Bilişim Teknolojileri benim alanım diyorsan bu röportaj tam senlik. Keyifli okumalar!  

      2097

    Ece Kaşıkçı ile İlham Röportajı

    Ece Kaşıkçı kimdir? Bristol Myers Squibb'de Üst Düzey Yönetici olan Ece Kaşıkçı ile ilham dolu röportaj gerçekleştirdik. Keyifli okumalar! 

      1356

    Finansta Kariyer: İlke Takımoğlu Homriş, CFA

    CFA Institute'un Türkiye'deki temsilcisi olan CFA Society Istanbul'un direktörü olarak çalışan İlke Takımoğlu Homriş, CFA, ile kariyer yolculuğu ve finans hakkında tavsiyelerle dolu, bol ilham içeren bir röportaj gerçekleştirdik. Detaylar yazıda! Keyifli okumalar!

      1785

    Türkiye'den Amerika'ya Yurt Dışında Global Kariyer: Deniz Karataş

    Global kariyer röportaj serimize Global Policy Institute'de Genel Sekreter olarak görevini sürdüren ve aynı zamanda Bay Atlantic Üniversitesi'nde Özel Projeler ve Dış İlişkiler Koordinatörü olarak görev alan Deniz Karataş ile devam ediyoruz. Global kariyer hakkında merak edilenleri sizler için cevapladı. Keyifli okumalar!

      1151

    Türkiye' den Amerika' ya Yurt Dışında Global Kariyer: Çağla İcacan

    Global kariyer röportaj serimize NewAge Beverages Corporation' da Marka Yöneticisi olan Çağla İcacan ile devam ediyoruz. Sizler için Amerika' ya uzanan kariyer yolculuğunu ve daha birçok şeyi sorduk. Keyifli okumalar!

      1071

    Türkiye' den Kanada' ya Yurt Dışında Global Kariyer: Gülcan Üstay

    Global kariyer röportaj serimize Fitch Ratings Inc Kanada' da Kıdemli İş Geliştirme Direktörü olan Gülcan Üstay ile devam ediyoruz. Sizler için Kanada'daki yaşamını, iş hayatını ve daha birçok şeyi sorduk. Keyifli okumalar!

      1384

    Türkiye'den Kanada'ya Yurt Dışında Global Kariyer: Nazlı Eser Kaya

    Global kariyerler serimizin yeni konuğu Nazlı Eser Kaya. Kanada Mühendisler Odası'nda nükleer alanında çalışmalarını sürdüren ve Genç Kadın Kariyer Zirvesi konuşmacılarımızdan olan Nazlı Eser Kaya ile ilham dolu bir sohbet gerçekleştirdik! Keyifli okumalar!

      1427
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.