Biz TurkishWIN liderlik programı CampusWIN Academy'de senin için yazılar yazan kız kardeşleriniz. İşte fırsat eşitliğini sağlamak için yetkinin ötesinde liderlik edip, fark yaratmak ve kendimizi geliştirmek için birlikteyiz. Her Mart ayında aramıza yeni kız kardeşlerimiz katılıyor. Bekleriz🙂

    UNILEVER İlham Buluşmamız - Stratejik Satın Alma Yöneticisi Sibel Altekin ve Ev Bakım Kategorisinde Yardımcı E-Ticaret Müdürü Sevkan İlayda Dülger Bizlerle

    Milyon Kadına Mentor etkinliklerimizden bir diğeri Unilever ev sahipliğinde U-House'da gerçekleşti. Konuşmacılarımız mentorluğun önemli yönlerini paylaşırken, sevgili Stratejik Satın Alma Yöneticisi Sibel Altekin ve Ev Bakım Kategorisinde Yardımcı E-Ticaret Müdürü Sevkan İlayda Dülger'in kariyer yolculuğunu dinleme şansına sahip olduk. Kendi mentilik ve mentorluk süreçlerini detaylarıyla aktararak, bizlere farklı bakış açıları sunan konuşmacılarımızın ardından etkinliğimizin devamında tanışma ve kaynaşma imkanı bulduğumuz, bizim için çok değerli bir deneyimi daha geride bıraktık.

    Bu değerli buluşmayı kaçıranlar hiç üzülmesin, buluşmanın tüm detaylarını içeren yazımızı sizin için özenle derledik. Keyifli okumalar! 

      16

    ENERJİSA İlham Buluşmamız - Sürdürülebilirlik Başkanı Ebru Taşçıoğlu ve İnsan ve Kültür Başkanı Yakup Aydilek Bizlerle

    İstanbul'da Milyon Kadına Mentor ailemizin ikinci fiziksel buluşması kurucu ortaklarımızdan Enerjisa ev sahipliğinde gerçekleşti. Konuşmacılarımız mentorluğun önemli yönlerini paylaşırken, Enerjisa Sürdürülebilirlik Başkanı Ebru Taşçıoğlu ve Enerjisa İnsan ve Kültür Başkanı Yakup Aydilek'in kariyer yolculuğunu dinleme şansına sahip olduk. Mentorluğun temel unsurlarından bahsederken mentor olmak isteyenler ve menti olma sürecinde yer almak isteyenlere değerli bakış açılarını sundular.

    Bu değerli buluşmayı kaçırdıysanız hiç üzülmeyin, oturumun tüm detaylarını ve önemli noktaları bu yazımızda sizler için derledik. Keyifli okumalar! 

      458

    Erasmus+ Deneyimi: Liderlik

    CampusWIN Academy liderlerimizden Kübra Takcı'nın Erasmus+ liderlik deneyimi sizinle. İlhamla kalın! 

      453

    Betül Çoban ile İlham Röportajı

    CampusWIN Academy liderlerimizden Kübra Takcı ve Sevilhan Odabaşı'nın değerli hocaları Betül Çoban ile yaptıkları röportaj sizinle. İlhamla kalın, keyifli okumalar! 

      883

    Depremde Evi/İş Yeri Yıkılan Kişiler Hak Sahipliği İçin Nereye Başvurmalı?

    6 Şubat 2023 tarihinde  meydana gelen felakette, deprem bölgelerinde ikamet edip evi veya iş yeri yıkılan kişilerin hak sahipliği için neler...

      6657

    Depremden Etkilenen Öğrenciler için Eğitim Destekleri

    Ülkemizin 11 ilini sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından öğrenciler için eğitim desteklerini derledik.

      944

    Depremden Etkilenenler İçin İş Destekleri

    6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve ülkemizin 11 ilini etkisi altına alan büyük felakette, bu bölgelerde ikamet eden veya ailesi afetten doğrudan etkilenen kişiler için iş desteklerini sizler için derledik. 

      2212

    Deprem Barınma Desteği

    Ülkemizin 11 ilini sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından evsiz kalan ve evleri hasar gören vatandaşların barınma ihtiyaçlarını gidermek ve onlara destek olmak için çeşitli projeler başlatıldı. 

      1431

    Depremden Etkilenen Öğrenciler İçin Burs İmkanları

    6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve ülkemizin 11 ilini etkisi altına alan büyük felakette, bu bölgelerde eğitim görmekte olan veya ailesi afetten doğrudan etkilenen öğrenciler için burs desteklerini sizler için derledik.  

      25744

    Erasmus+ Maceramız

    CampusWIN üyelerimizden Kübra Takcı, Sevilhan Odabaşı ve Zeliha Tecik katıldıkları Erasmus+ projesini sizin için anlattı. Keyifli okumalar dileriz!

      865

    Sürdürülebilir Yaşam İçin Neler Yapabiliriz?

    Çevremizin ve doğamızın gün geçtikçe varlığının korunması oldukça önem kazandı. Peki daha uzun ömürlü ve temiz bir dünyayı gelecek nesillere bırakmak için bizler bireysel olarak neler yapabiliriz? Basit değişiklikler ile çevreyi korumak için detaylar yazıda! Tık, tık! 

      837

    Endüstri Mühendisliğinde Kariyer: Aytuna Oto

    Philips'de Proje Lideri olarak görev yapan İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu Aytuna Oto ile kariyer yolculuğu, endüstri mühendisliği, meslek ve öğrencilik hayatı hakkında tavsiyelerle dolu, bol ilham içeren bir röportaj gerçekleştirdik. Detaylar yazıda! Keyifli okumalar.

      1394

    İş Dünyası Aile İçi Şiddete Karşı: Garanti BBVA’dan İyi Uygulama

    "Türkiye'de beyaz yakalı kadın çalışanların yüzde 75'i, şiddetin en az bir türüne maruz kalıyor." Kurumda "şiddete sıfır tolerans" politikasıyla bu toplumsal problemin çözümüne katkı sağlamak isteyenlere yönelik yazı serimizde bu ay Garanti BBVA liderleriyle kısa bir söyleyişimiz var. Harekete geçmen ve kurumunu harekete geçirmek için o gün bugün!

    Beş adımda Aile İçi Şiddete Yeter Deyin yazımızı okuduysanız Garanti BBVA'nın iyi uygulamalarını biliyorsunuz. Daha derine inelim dedik ve Garanti BBVA İnsan Kaynakları Direktörü İlke Badraslı Temel ile bir kısa söyleşiyi ve aldığımız tüyoları paylaşmak istedik!

      1220

    CampusWin Yolculuğumda İlk Günüm: Miray Sever

    Geçen sene üniversiteye kendimi elimden gelen her açıdan geliştirme isteğiyle başladım. Ne yazık ki okul dönemimiz dünya çapında var olan bir salgın dönemine denk geldi ve bu da hayatlarımızda birçok açıdan dezavantaj yarattı. Buna rağmen online derslerime katılmaya büyük bir hevesle başladım fakat bir süre sonra motivasyonum oldukça azaldı. Tam bu sıralarda CampusWin ile karşılaştım. Biraz araştırdım ve başvurmaya karar verdim. Champion olarak seçildiğimi öğrenince çok sevindim. O kadar sorunun arasında kendimi yeniden iyi hissetmeye başladım. Benim için gerçekten büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

      1321

    AIESEC Türkiye'nin Gözünden Başkalarını Güçlendirmenin Liderliğe Etkisi ve Önemi

     Bazen bir şeyler bizi yapmamız gerekenden daha fazlasını yapmaya, başkaları için de faydalı olmaya iter. Bu dürtünün ne olabileceğini hiç düşündünüz mü? Cevap yazımızda!

      1259

    AIESEC Türkiye Ekibinden Global Gönüllülük Hakkında İlham Verici Öneriler

    AIESEC Türkiye Ekibi Hayatımızda Nasıl Yeni Bir Adım Atabiliriz Diyerek Global Gönüllülüğü Sizin İçin Anlattılar

    İçinizdeki gücün farkına varmak, konfor alanınızdan çıkıp farklı dünyalara dahil olmak ister misiniz? Yazımızda sizler için bu fırsatı yakalayabileceğiniz bir organizasyon olan AIESEC' ten bahsediyoruz. Keyifli okumalar !

      1316
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.